Hisky HCP100S 6CH 2.4Ghz Dual Brushless Flybarless RC Helicopter BNF

Doğukan Ocak' Alıntı:
.....Siz ne düşünüyorsunuz ? V977'den iyi bir model olabilir mi ? :yuppi:

EDIT: Ayrıca DX8 kullanıyorum. Bu modeli bind yapmak için DSMX satellite almak zorunda kalacağız değil mi ? :rolleyes:
Hakan kardeşim bu konuyu ilk açtığında prototip halinde ve fazla detay yoktu. Şu an satışta ve daha fazla bilgi paylaşılmış durumda. En büyük endişemiş olan V922 fiziki zayıf noktaları sanki düzeltilmiş gibi. Henüz sınırlı sayıda yurtdışı yorumu var. Bekleyip görmek lazım.

Ama dünden bu yana yaptığım incelemelerde ilk zaman ki kadar kötümser değil :) Sanki V977 1 tık daha iyi olacak diye hissediyorum. İzleyip görelim ;)

DX8 ile haberleşme için DSMX satellite yeterli. Bir de ilk bind işlemi için alıcı gerekiyor. Bind yapıldıktan sonra satelletite heliye takıyoruz :)

Ynt: Hisky HCP100S 6CH 2.4Ghz Dual Brushless Flybarless RC Helicopter BNF

Mehmet ÖZER' Alıntı:

Fastladde son zamanlarda hiçbir zaman 224$ olmadı. Şimdi stokta yok ama geldiğinde de fix fiyatı 110 pound, yaklaşık 172 dolar yapıyor şu an.

Ynt: Ynt: Hisky HCP100S 6CH 2.4Ghz Dual Brushless Flybarless RC Helicopter BNF

Rasim Öztürk' Alıntı:
Fastladde son zamanlarda hiçbir zaman 224$ olmadı. Şimdi stokta yok ama geldiğinde de fix fiyatı 110 pound, yaklaşık 172 dolar yapıyor şu an.
Ben de fastlad'de kovalarken hic stokta varken 172 dolar bandında goremememistim Rasim hocam :)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Hakan kardeşim bu konuyu ilk açtığında prototip halinde ve fazla detay yoktu. Şu an satışta ve daha fazla bilgi paylaşılmış durumda. En büyük endişemiş olan V922 fiziki zayıf noktaları sanki düzeltilmiş gibi. Henüz sınırlı sayıda yurtdışı yorumu var. Bekleyip görmek lazım.

Ama dünden bu yana yaptığım incelemelerde ilk zaman ki kadar kötümser değil :) Sanki V977 1 tık daha iyi olacak diye hissediyorum. İzleyip görelim ;)

DX8 ile haberleşme için DSMX satellite yeterli. Bir de ilk bind işlemi için alıcı gerekiyor. Bind yapıldıktan sonra satelletite heliye takıyoruz :)

Mehmet abi açıkcası model kanıma girmedi değil ;D V977 sattığımdan beri micro model eksikliği yaşıyorum :laugh:
Şimdilik , alan kişilerin yorumlarını takip edeceğim. Senin yorumlarına göre bir T-Rex 150 ile karşılaştırılamaz sanırım bu model. :coolxf: ;D

Edit= arkadaşlar Mehmet abinin güzel bilgileri ile şuna karar kıldık, simülasyonlar gerçeği yansıtmıyor ve videoda eklenen model ile tanıtımı yapılan model aynı değil yanlış yönlendirme olmasın ama buradan Phoneix rc simulatöre nasılmodel eklenir öğrenebilirsiniz.

"simülasyonda performansını görmek isteyen arkadaşlar varsa yükleyebilir
nasıl yükleneceği konusunda küçük bir video hazırladım umarım yardımcı olur

Hisky HCP100 Phoneix Rc simulasyon update/install
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
"

Mustafa Çoban.' Alıntı:
simülasyonda performansını görmek isteyen arkadaşlar varsa yükleyebilir
Elinize sağlık Mustafa Bey, paylaşım için teşekkürler. :bravo: :RCKolik:

Mustafa Çoban.' Alıntı:
simülasyonda performansını görmek isteyen arkadaşlar varsa yükleyebilir
Paylasim icin tesekkurler Mustafa :thumbup: Phoenix bilemeyecegim ama RF de Ozellikle kullanicilar tarafindan hazirlanan modellerin ucus karakteristgi pek de saglikli olmuyor.

Zamaninda RF icin sonradan yukledigim tum kullanici modifiye modelleri zaman icerisinde kaldirmak durumunda kaldim :-\

Mehmet hocam bende o modelden olmadığı için bende bilemiyorum ama bana gerçek modellere yakın hissi verdi, bendeki v911 e performans olarak acayip benziyor v911 6 kanal olsa ancak bu kadar performans alınırdı diye düşündüm. artık alan arkadaşlar böyle bir karşılaştırma yaparsa anlarız phoneix kullanıcı modelleri gerçekleriyle uyuşuyormu?

Mustafa Çoban.' Alıntı:
Mehmet hocam bende o modelden olmadığı için bende bilemiyorum ama bana gerçek modellere yakın hissi verdi, bendeki v911 e performans olarak acayip benziyor v911 6 kanal olsa ancak bu kadar performans alınırdı diye düşündüm. artık alan arkadaşlar böyle bir karşılaştırma yaparsa anlarız phoneix kullanıcı modelleri gerçekleriyle uyuşuyormu?
Bu arada unutmadan senin paylastigin model Fircali versiyonu Mustafa. Bu konuda gecen ise henuz piyasaya yeni cikan Fircasiz- Brushless versiyonu. Yani bu modeli alanlar ileride cikacak yeni modeli simulatora yuklemeleri gerekiyor :)

Tamam editleyip videoyu siliyorum reis demekki yanlışlık olmuş, bu videoyu ileride similasyonlar hakkında konu açmayı düşünüyorum orada model update olarak ekleyeyim

Hisky x6s kumanda ile rtf şekilde siparişimi verdim hadi hayırlısı :halay:
Banggoodtan alışveriş yapacak varsa 615615 bu kod rc heli ürünlerinde %6 indirim sağlıyor.

Berkay35' Alıntı:
Hisky x6s kumanda ile rtf şekilde siparişimi verdim hadi hayırlısı :halay:
Banggoodtan alışveriş yapacak varsa 615615 bu kod rc heli ürünlerinde %6 indirim sağlıyor.
Vay aldin demek sonunda Berkay :halay: kesinlikle super bir tercih :thumbup: insallah V922 ile yakaladigin pilotaj gelismesini bu modelle de devam ettirirsin kardesim. Tekrar hayirli olsun %p

Vay aldin demek sonunda Berkay :halay: kesinlikle super bir tercih [emoji106] insallah V922 ile yakaladigin pilotaj gelismesini bu modelle de devam ettirirsin kardesim. Tekrar hayirli olsun %p
Aynen abi aldim sonunda cok sağol. Hart hurt ucus videolarimi paylasicam insallah :)

Video ve model hakkindaki yorumlarini merakla bekliyoruz Berkaycim ;)
İnsallah abi gelsinde bi :) 1 ay ptt sayfasina aboneyim [emoji1]