Mehmet Kucuksari
Administrator
Hisky HCP100S 6CH 2.4Ghz Dual Brushless Flybarless RC Helicopter BNF
Ama dünden bu yana yaptığım incelemelerde ilk zaman ki kadar kötümser değil Sanki V977 1 tık daha iyi olacak diye hissediyorum. İzleyip görelim
DX8 ile haberleşme için DSMX satellite yeterli. Bir de ilk bind işlemi için alıcı gerekiyor. Bind yapıldıktan sonra satelletite heliye takıyoruz
Hakan kardeşim bu konuyu ilk açtığında prototip halinde ve fazla detay yoktu. Şu an satışta ve daha fazla bilgi paylaşılmış durumda. En büyük endişemiş olan V922 fiziki zayıf noktaları sanki düzeltilmiş gibi. Henüz sınırlı sayıda yurtdışı yorumu var. Bekleyip görmek lazım.Doğukan Ocak' Alıntı:.....Siz ne düşünüyorsunuz ? V977'den iyi bir model olabilir mi ?
EDIT: Ayrıca DX8 kullanıyorum. Bu modeli bind yapmak için DSMX satellite almak zorunda kalacağız değil mi ?
Ama dünden bu yana yaptığım incelemelerde ilk zaman ki kadar kötümser değil Sanki V977 1 tık daha iyi olacak diye hissediyorum. İzleyip görelim
DX8 ile haberleşme için DSMX satellite yeterli. Bir de ilk bind işlemi için alıcı gerekiyor. Bind yapıldıktan sonra satelletite heliye takıyoruz