Günün Fotosu

Günün Fotosu

fatih yıldırım' Alıntı:
merhaba uzun zamandır forma katılamıyorum zaten girsemde vaktimin büyük cogunlugu okumakla geciyor. okunacak o kadar sey var(mış) ki hangisine öncelik vereceğim bende sasırıyorum bende foto cok zevkle paylasırım
bu günkü foto kds nin 3.6 ile aynı zamanda ürettiği chase 350 fiyat biraz pahalı geldi ama kesinlikle hakediyor
Iniş takımı, kafa yapısı, servo yerleşimi ve en önemlisi bu versiyon ile ana motor ve kuyruk aktarma organları kayışı olunca, Goblin çok benziyor. Bu da demektir ki uçuşta pal sesi ön plana çıkacak. Fiyatına bakmadım ama görsel anlamda bence de oldukça hoş bir model olmuş ;) Paylaşım için teşekkürler Fatih Bey :thumbup:

Günün Fotosu

Uzun süredir ilgilenemediğim çalışma atölyemi ve elimdeki modelleri şöyle bir derleyip , toparlayayım dedim :lol: :lollol:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Mehmet bey,bu atölye'yi uzun zaman bizlerden gizlemeyi başarmışsınız, tebrikler...

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Günün Fotosu

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Uzun süredir ilgilenemediğim çalışma atölyemi ve elimdeki modelleri şöyle bir derleyip , toparlayayım dedim :lol: :lollol:

Ben bu atölyenin dağınık kalmasına da razı gelirim. :lollol: :lol:

Ynt: Günün Fotosu

Bu amca Hindistan da yapılan geleneksel bir düğünün altın piyasasını etkilemesi gibi helikopter piyasasını etkiliyor. Hiç kıskanmadım :p

Tapatalk ile gönderildi

Günün Fotosu

benim bu aralarki halim :D

gunun fotosu ! fotolari ! bu olsa gerek :D yarin maiden var :D

gece 2 de bitti :D accayip yorulmusuz :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Mesut AKIN' Alıntı:
gunun fotosu ! fotolari ! bu olsa gerek :D yarin maiden var :D

gece 2 de bitti :D accayip yorulmusuz :)
Allah size aklı fikir versin, saat 02:00 kadar koca çocuklar nelerle uğraşmışlar :lollol: :lol: Vermişken bize de lazım, biz de biraz akıl alalım ama :lol: :lollol:

Şaka bir yana, ellerinize sağlık. Gün geçmiyor ki Istanbul ekibi karşımıza yeni bir aksiyon ile çıkmasın :halay: Şimdiden başarılı maidenler :thumbup:

Günün Fotosu

Yer: Uçhisar/Nevşehir

Ekipman: Sol El,Sağ El Ve Cep Telefonu :)

Ertuğrul Bakır' Alıntı:
Yer: Uçhisar/Nevşehir

Ekipman: Sol El,Sağ El Ve Cep Telefonu :)

Ekipmanlar Supermis Ertuğrul, eline saglık :)

Günün Fotosu

Bizim kullandığımız ve üzerinde en pahalı teknoloji ve ekipman bile olan modeller, bu sinek deyip geçtiğimiz küçük canlının yanında çocuk oyuncağı kalıyor :laugh: :D

Günün Fotosu

Deve güreşi he :lol: :lol: :lol: