Günün Fotosu

Yayınlamazsan nerden bilelim Berkay :D Kaldı ki yapılamayan kısmını da biz yaptık diye düşünüyorum. Yarın video yayınlandıktan sonra yeniden bir durum değerlendirmesi yapalım. Bu arada aferin Berkay sana da helal olsun kardeşim :halay:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Abi sasali bulusmasi konusunda paylasmistim burayada atayim :)

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah Allah gözümden kaçmış Berkay, Kusura bakma :)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Allah Allah gözümden kaçmış Berkay, Kusura bakma :)

Estağfurullah abi [emoji1] no problem :)

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günün Fotosu

Bu buton daha önce var mıydı ? Ben mi yeni gördüm
Her konuyu takip etmediğim için önceden cevap yazdığım konular birikmiş.Tek tek konuları açıyordum okundu olabilmesi için :D

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Günün Fotosu

:lol: :lol: :lol:

Günün Fotosu

Yakında kaybolduğu için sahipsiz kalan dronelar içinde barınaklar açarlar :lol:

Günün Fotosu

FERDİ İKİZ' Alıntı:
Yakında kaybolduğu için sahipsiz kalan dronelar içinde barınaklar açarlar :lol:
Eskiden modelcilikte " Serbest " diye bir branş vardı. Muhtemelen halen bu hobiyi icra eden arkadaşlarımız " Hala var !!! " diye bana kızacaklardır. :laugh: Bu arkadaşlarımız çok hafif motorsuz ve elektroniksiz planör tarzında model uçaklar yaparlardı. Uygun bir yamaca çıkar model üzerindeki Rudder ve elevatör kanatçıklarını uygun bir konuma getirip modeli bir yamaç rüzgarına teslim ederlerdir. Modeller döne döne yükselerek ve bir taraftan ilerleyerek gözden kaybolurlardı. Tabi uçağın üzerine adreslerini ve iletişim bilgilerini de yazar modellerinin bulan kişi tarafından nerede bulunduğu yazılarak geri postalanması rica ederlerdi.

Eğer bulan kişi gerçekten de posta ile modeli geri gönderirse modelin üstüne atıldığı ve bulunduğu yerin plakası yapılır ve mesafe rekoru sürekli egale edilmeye çalışılırdı. Bir modelci toplantısında merak edip sormuştum ve abilerimizden birinin modelinin Konya civarından kendisine geri postalandığını söylemişlerdi.

Bu dronelar'da serbestçiler gibi biraz teknolojik versiyonları sanki. :laugh: :lollol: Yalnız para ettikleri için bulan kişi muhtemelen son sahibi oluyor, arada böyle bir fark var. :laugh:

Günün Fotosu

Günün Fotosu

Nazike bak şu adam fotomuzu çekiyo. Bak şimdi çok şekil bi poz vercem

Sahadayiz :thumbup: Hava birazcık soğuk ama :laugh:

Günün Fotosu

Kim böyle bir alet çantası ister acaba :laugh: ;D

Günün Fotosu

Dunkan Bossion terlikleri satışta , uçuş performansını %41 oranında arttırıyor. Fastlad da ön siparişler alınmaya başlanmış :)

İşin şakası bir yana bu çocuk hep terlikle geziyor yaz kış :lollol: