Günün Fotosu

Günün Fotosu

Çok imrendim
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Günün Fotosu

O gözlüğün bile ayri havasi var :laugh:

Günün Fotosu

Ben bi tane gözlük alamıyorum adamlara bak aile boyu ayrı ayrı gözlük kullanıyor, bide fatshark dominatör.

Günün Fotosu

Çocukların başına güneş geçecek bir şemsiyeleri olaydı daha güzel olurdu. ;D Soldaki ufaklık zaten gökyüzü ile iç içe baya kaptırmış kendini resimde görüldüğü kadarıyla. Güzel bir fotoğraf teşekkürler.

Günün Fotosu

Yahu bu bütün dünyada mı geçerli? Çocukların sandalyesine baba oturmuş model uçurmaya çalışıyor, babanın oturabileceği sandalyelere çocuklar kurulmuş. :D Dejavu oldum. Maalesef galiba herkeste olduğu gibi bizim ailede de durum böyle. :D Buna benzer görüntüleri hatta video olarak daha önce görmüştüm ve hep oğlumla böyle olmak istemiştim. Geçenlerde benim gözlüğü taktı ve görüntüyü gördü devamlı gözlüğü istiyor. Biraz daha büyüsün baba oğul bu tür sahneleri yaşayacağız diye umuyorum ilerleyen zamanlarda. Bana ikinci bir gözlük gerekecek yani. :D

Günün Fotosu

Nesimi Sakmak' Alıntı:
... Biraz daha büyüsün baba oğul bu tür sahneleri yaşayacağız diye umuyorum ilerleyen zamanlarda. Bana ikinci bir gözlük gerekecek yani. :D
Valla bir baba daha ne ister Nesimi Bey :thumbup: :halay: :yuppi:

Günün Fotosu

Tabi biz şimdi küçük bir çantaya her bişeyi doldurup FPV yapabiliyoruz ama bu her zaman bu kadar kolay değildi. Şu anki halimize şükretmek lazım. :D

500 dfc speed fusulage Yemedik yedirdik giymedik giydirdik

Arkadaşlar yeni gelen fusulagemi giydirdim ama paller uyum saglamdı galiba ;)

Günün Fotosu

Abi tek kelimeyle harika görünüyor, hayırlı olsun, kırımsız uçuşlar.. :halay: :halay: :bravo: :bravo:

Günün Fotosu

çok teşekkür ederim arkadaşlar sagolun :)

Günün Fotosu

Paller de benzer renk olsaydı, harika olur. Ama bu halide değişik bir kontrast olmuş. Güle güle kullan :)

Günün Fotosu

Gayet yakışıklı olmuş. Paller de uymuş bence. Beyaz pal her zaman iyidir.

Günün Fotosu

Çok yakışıklı olmuş. :thumbup: Bence paller dert değil, dönmeye başlayınca hepsi aynı :laugh:

Güle güle kullanının, kırımsız uçuşlar. :RCKolik: