Gunaydin Forum

Ynt: Gunaydin Forum

Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar

Gunaydin Forum

Hayırlı Cumalar arkadaşlar :) yine ömrümüzden bir haftayı yedik :D hafta sonuna ulaştık :D

Gunaydin Forum

günaydın arkadaşlar, bayram yaklaşıyor, inşallah bayramda güzel güzel uçarız :)

Gunaydin Forum

Günaydın RcKoLiK,

Bu haftayı da yedik ve önümüzde Bayram. Şimdiden herkese iyi bayramlar... :saygilar:

Gunaydin Forum

Günaydın arkadaşlar , hayırlı cumalar........ :saygilar:

Gunaydin Forum

mehmet yıldırım' Alıntı:
Merhaba Aydin, biz de merak etmistik ne oldu bu Aydina, kayiplara karisti diye :rolleyes: Neyseki hersey yolundaymis, onelimli olan da bu zaten ;)
Bizler iyiyiz cok sukur. Vakit buldukca ucmaya ve foruma devam :) vakit olmayincabu hobi olmuyor ne yazik ki. Ama en azindan foruma daha sik girmeye calis ki, bu kadar ozletme kendini :)

Sayın ve bir o kadar muhterem Mehmet ağabeyim ;

Kendimi o kadar çok unutturmuşum ki adımı bile yanlış yazıyorsunuz :) Adım Ayhan bu arada.

Bu hoby de kalıcıyım buna emin olabilirsiniz. Teçhizatımı tamamladım. Hala sahaya inmedim, hatta uzunca süredir similasyonda çalışmadım ama zamanım olunca mutlaka bir gün yolumuz kesişecek. Geçen Ramazan bayramı olayını hatırlıyorsunuzdur. Şimdilerde Kurban bayramı telaşı var, İlk gün olmaz heralde ama hava güzel olursa 2 3 4 ve hatta cumartesi pazar için buluşma düşünüyormusunuz. Ben yine Sakaryaya gidicem her bayramda olduğu gibi dönüşte uğrayabilirim.

Gunaydin Forum

AYHAN DEMİRCİOĞLU' Alıntı:
Sayın ve bir o kadar muhterem Mehmet ağabeyim ;

Kendimi o kadar çok unutturmuşum ki adımı bile yanlış yazıyorsunuz :) Adım Ayhan bu arada.
...........
Ben yine Sakaryaya gidicem her bayramda olduğu gibi dönüşte uğrayabilirim.
Valla hakkini helal et Ayhan, kucuk bir yanlislik olmus cepten yazarken :embarras:

Bayram bulusmalari henuz net degil ama ben Bayram sonrasi pazar gunune kadar %99 yokum gibi. 20 Ekim pazar gunu guzel bir Bulusma olacak gibi ki buna katilmaya calisacagim. Sayet pazara kadar kalabilirsennce kal, zira deger ;D

Geri kalan gunler icin forum uzerinden haberlesirirz insallah (olur da bir aksilik olup benim tatil isi iptal olur ise diye)

Günaydın arkadaşlar

Gunaydin Forum

Günaydın herkese;

Tamamdır Mehmet abim beklemedeyim, Uzunca bir aradan sonra dün tekrar similasyon programını açtım ve gördümki baya yol kat etmişim. Heliyi kaldırıyorum alan turu yapıyorum ve yere indiriyorum. Uzunca bir ara vermeme rağmen pilotajım eksilmemiş hatta artmış :)

Gunaydin Forum

Hayırlı Sabahlar Arkadaşlar, Uçuş yapacak arkadaşlara Kırımsız Uçuşlar

Gunaydin Forum

Günaydın RCKolik, iyi haftasonları kırımsız uçuşlar. :saygilar:

Günaydın arkadaşlar