Gunaydin Forum

Ynt: Gunaydin Forum

Günaydın arkadaşlar

Gunaydin Forum

Günaydın arkadaşlar hayırlı işler herkeze haftayı ortaladık :)

Gunaydin Forum

Günaydın arkadaşlar , pazartesi sendromundan kurtulduk şükür :laugh:

Gunaydin Forum

Günaydın modelciler.İlginç değil mi bu saate ben.Herkese işlerinde kolay gelsin,sevdikleriyle güzel bir gün olsun,sağlıklı,huzurlu,mutlu geçsin. ;)

Ynt: Gunaydin Forum

Günaydın arkadaşlar

Gunaydin Forum

Herkese günaydın;

Uzunca bir süredir foruma uğrayamadım, tabi foruma uğrayamam demek modellerime de zaman ayıramadığım anlamına geliyor. Ne yazık ki bir yaz mevsimini daha yedim sahaya inmeden.

Forumda diğer bölümlerde yazılarımda spektrum dx8 alacağımı ABD den gelen arkadaşımı beklediğimi yazmıştım, Bu kumandam da geldi, Kumanda alanında bundan sonra bir ihtiyacım olacağını düşünmüyorum uzunca bir süre, çünkü Futaba 7c Spektrum dx 8 Walkera devo 7E olmak üzere 3 tane kumandam var. Trex 450 pro Bir tane arkadaşımdan aldığım f35 jet. Bunun için ABD den gelen arkadaşıma yeni bir fan getirttim kumanda ile birlikte ama hala zamanım olmadı bakmak için.

Günler yoğun akşam eve gittiğimde oğlum sağolsun beni yakın markaja alıyor, böylece zamanım kalmıyor bu hoby için. Ama olurda benim envanterimden birşeye ihtiyacı olan olursa bana burdan ulaşabilir hiçbir ürünü satmak istemiyorum kesinlikle ama ihtiyacı olan ve sağda solda bulamayan olursa yardımcı olmak isterim. Çünkü bu gidişle 1 2 sene zaman ayıramayacağım.

Bu arada Mehmet abim iyisnizdir inşallah.

Gunaydin Forum

AYHAN DEMİRCİOĞLU' Alıntı:
Herkese günaydın;

Uzunca bir süredir foruma uğrayamadım, tabi foruma uğrayamam demek modellerime de zaman ayıramadığım anlamına geliyor. Ne yazık ki bir yaz mevsimini daha yedim sahaya inmeden.
...........
Bu arada Mehmet abim iyisnizdir inşallah.
Merhaba Aydin, biz de merak etmistik ne oldu bu Aydina, kayiplara karisti diye :rolleyes: Neyseki hersey yolundaymis, onelimli olan da bu zaten ;)
Bizler iyiyiz cok sukur. Vakit buldukca ucmaya ve foruma devam :) vakit olmayincabu hobi olmuyor ne yazik ki. Ama en azindan foruma daha sik girmeye calis ki, bu kadar ozletme kendini :)