Gunaydin Forum

Gunaydin Forum

Mesut AKIN' Alıntı:
Hakan abi bence yaptığın işçilik usta işiydi :) yiğidi öldür ama hakkını yeme :) uçak kaç gram tarttınmı ? bi motor önereyim ben sana :) yeni canavar için teşekkür ederim ama başımı ağrıtmaya başladı :D
Mesut ustam , iniş takımına çelik tel kullanmak gerekecek çünkü şu haliyle 750-800 gramı buldu.Sanırım tam bittiğinde pil ile beraber , tüm elektronikle 1000-1100 gr gibi bir ağırlığa ulaşacak.
Yeni canavarın ne kadar başını ağrıtsa da sen ne eder eder onu mutlaka uçurursun , bundan eminiz....... %p

Gunaydin Forum

Mesut AKIN' Alıntı:
ooo Serkan bey küsmüyüz ya :D ?

Yok abim niye küs olalım ya :saygilar: ben bu aralar forumlara fazla giremiyorum. Malum çocuk da oldu Hastalık tekrar ameliyat vs derken minimum yaşam ve heli aktiviteleriyle hayata devam. :) Sen Nasılsın görüşmeyeli :)

Ynt: Gunaydin Forum

Günaydın abiler arkadaşlar

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günaydın arkadaşlar :D

Gunaydin Forum

GÜnaydın arkadaşlar :) hafta sonu bol yağışlı gözüküyor :( bizim uçuşlar için kötü ama ülke geneli için güzel bir haber :D

Günaydın millet

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Gunaydin Forum

Mesut AKIN' Alıntı:
GÜnaydın arkadaşlar :) hafta sonu bol yağışlı gözüküyor :( bizim uçuşlar için kötü ama ülke geneli için güzel bir haber :D
Günaydın arkadaşlar :) Bu haber gerçekten de ülke için güzel bir haber üstad :thumbup:

Günaydın abiler arkadaşlar :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi