Gunaydin Forum

Cenk kardeşimizin tlf pazar gunü bozuldu o yüzden ulaşamıyor olabilirsin Serkan

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gunaydin Forum

Evet abi Yalçın'dan aldım haberini burada görünce belki o bana ulaşır diye yazayım dedim. :) Geçmiş olsun. Bir uğursuzluktur başında gitmedi.

Gunaydin Forum

serkan sinan' Alıntı:
Evet abi Yalçın'dan aldım haberini burada görünce belki o bana ulaşır diye yazayım dedim. :) Geçmiş olsun. Bir uğursuzluktur başında gitmedi.
Aynen valla :-\ Allah beterinden saklasın diyoruz artık ;)

Ynt: Gunaydin Forum

Günaydın arkadaşlar :D

Gunaydin Forum

Hakan abi günaydın tekrar , nezamandır birebir konuşmuyoruz abicim :) nasılsın ? köpük uçağı denedinmi :D motor deiştirecektin sanırım en son ! yanlışmı hatırlıyorum ?

Gunaydin Forum

Mesut AKIN' Alıntı:
Hakan abi günaydın tekrar , nezamandır birebir konuşmuyoruz abicim :) nasılsın ? köpük uçağı denedinmi :D motor deiştirecektin sanırım en son ! yanlışmı hatırlıyorum ?
Günaydın Mesut ustam... :) İyiyim şükür , sen nasılsın kardeşim.İşlerin yoğunluğu sebebi ile hem konuşamadık , hem uçak da oldukça ağır ilerliyor.Uçağı deneyemedim henüz , tek kanat basit bir profil kesim yerine , gittik sanki usta modelci gibi triplane bir model yapmaya kalktık :laugh:.İş ondan azcık uzadı.
Motoru değiştireceğim de , ne alayım bir türlü karar kılamadım.İniş takımlarını da hallettikten sonra , forumdaki konu üzerinden danışacağım nasip olursa......
Hayırlı işler kardeşim , haaa bu arada yeni canavarın hayırlı olsun , kırımsız uçuşlar dilerim. :saygilar:

Gunaydin Forum

Hakan abi bence yaptığın işçilik usta işiydi :) yiğidi öldür ama hakkını yeme :) uçak kaç gram tarttınmı ? bi motor önereyim ben sana :) yeni canavar için teşekkür ederim ama başımı ağrıtmaya başladı :D