Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hakan abi günaydın tekrar , nezamandır birebir konuşmuyoruz abicim nasılsın ? köpük uçağı denedinmi motor deiştirecektin sanırım en son ! yanlışmı hatırlıyorum ?
Hakan abi günaydın tekrar , nezamandır birebir konuşmuyoruz abicim nasılsın ? köpük uçağı denedinmi motor deiştirecektin sanırım en son ! yanlışmı hatırlıyorum ?
Günaydın Mesut ustam... İyiyim şükür , sen nasılsın kardeşim.İşlerin yoğunluğu sebebi ile hem konuşamadık , hem uçak da oldukça ağır ilerliyor.Uçağı deneyemedim henüz , tek kanat basit bir profil kesim yerine , gittik sanki usta modelci gibi triplane bir model yapmaya kalktık .İş ondan azcık uzadı.
Motoru değiştireceğim de , ne alayım bir türlü karar kılamadım.İniş takımlarını da hallettikten sonra , forumdaki konu üzerinden danışacağım nasip olursa......
Hayırlı işler kardeşim , haaa bu arada yeni canavarın hayırlı olsun , kırımsız uçuşlar dilerim.
Hakan abi bence yaptığın işçilik usta işiydi yiğidi öldür ama hakkını yeme uçak kaç gram tarttınmı ? bi motor önereyim ben sana yeni canavar için teşekkür ederim ama başımı ağrıtmaya başladı