Gelelim güncellememize...
Yukarıdaki mesajımda da yazdığım gibi iş açısından hayli yoğun bir dönem, evde de geceli gündüzlü çalışmam gerekti haliyle modelle bu haftasonuna kadar hiç ilgilenememiştim.
Perşembe günü iş dönüşü kendimi atölyeye atıverdim. İlk iş olarak modelin ayak altında durmaması için ve aynı zamanda inşaat sonrasında da durabileceği bir yer ayarlamaya giriştim. Zira daha önce yaptığım tavandan asma sistemi modelin tüm ekipmanları yerlerini alınca biraz riskli olmaya başladı. Tavan asma, iki tane Bangladeşli işçinin monte ettiği alçıpan levhaya 10 kg ağırlık asmak, hem de düşünce zarar görecek bir ağırlık asmak hiç akıllıca değil
Koca uçağı nereye koyarım diye düşünüp taşınıp binbir zihni sinir projesi üretirken bir anda aklıma geçen sene sattığım 35 cc lik Decathlon modelinin gövdesinin Pantherden çok daha büyük olduğu geldi. O mereti dolapların üzerine yerleştiriyordum, o sığdığına göre panther rahatlıkla sığar diyip işe giriştim. Öncelikle dolap üstünü boşaltıp pantherin ölçülerine göre yeniden düzenlemem gerekli oldu. Epey bir yer değişikliği gerektirdi bu işlem ama sonuçta panteri güvenle koyabileceğim bir hacim yaratabildim. İniş takımları toplu vaziyette daha iyi yerleştirebileceğimi görünce de yazıcıda gövdenin alt kıvrımlarına uyacak şekilde iki tane "sehpa" bastım, bu sehpaların üst yüzeylerine de çift taraflı bant ile sünger yapıştırdım mis gibi oldu
Panther yeni yerinde Edge540 ile birazcık anlaşmazlık yaşayınca Edge'i Kütük kobranın yanına gönderdim, sorun kalmadı
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol