[Görseller]: Yuvacik Heliport Buluşması - 05.04.15

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Neyse vardır bunda da bir hayır, çok kafaya takma Rasim :embarras:
Evet takmamak lazım bende benzer bir durum yaşadım şimdi kargo bekliyorum. ayar yaparken bir baktım feathering shafta sorun var bolca yedekli sipariş geçtim. mecburen 10 gün bekleyeceğim.

Heves etmiştim. Herşeye dikkat ederek topluyordum. Daha önce servo binding yaşadım, bu sefer dremelle güzelce frame de o kısımları biraz oydum. İlk montajdan çözülen durumlar vardı (guide pulleylerin pinlerinin çap düşürmesi gibi). Pal açı linkleri kırıldı servo linkleri sağlamdı, ben ona rağmen ikisini değil, beşini birden değiştirdim. Satellite kabloları uzundu, kısalarını aldım. Kuyruk pal tutucuları için thrust bearingli olanı aldım. Dönüşü şüphe uyandıran bütün rulmanları sipariş geçtim. Kanopi mountlar çok az yamulmuştu, öyle de kullanılırdı, yine de yenileri aldım. Beş kuruşluk kırım yaşadım, gittim onbeş kuruşluk malzeme aldım.

Vidası kırılan washout kolu sağlamdı. Ben hazır iki tane var, ikisi de değişsin içimde en ufak şüphe kalmasın diye değiştirmek istedim böyle oldu... Sağlık olsun da, çok özenince genelde böyle oluyor :)

Neyse haftaya güzel konularla karşınızda olacağım umarım. Bu hafta da böyle yalan oldu...

Rasim Öztürk' Alıntı:
Heves etmiştim. Herşeye dikkat ederek topluyordum. Daha önce servo binding yaşadım, bu sefer dremelle güzelce frame de o kısımları biraz oydum. İlk montajdan çözülen durumlar vardı (guide pulleylerin pinlerinin çap düşürmesi gibi). Pal açı linkleri kırıldı servo linkleri sağlamdı, ben ona rağmen ikisini değil, beşini birden değiştirdim. Satellite kabloları uzundu, kısalarını aldım. Kuyruk pal tutucuları için thrust bearingli olanı aldım. Dönüşü şüphe uyandıran bütün rulmanları sipariş geçtim. Kanopi mountlar çok az yamulmuştu, öyle de kullanılırdı, yine de yenileri aldım. Beş kuruşluk kırım yaşadım, gittim onbeş kuruşluk malzeme aldım.

Vidası kırılan washout kolu sağlamdı. Ben hazır iki tane var, ikisi de değişsin içimde en ufak şüphe kalmasın diye değiştirmek istedim böyle oldu... Sağlık olsun da, çok özenince genelde böyle oluyor :)

Neyse haftaya güzel konularla karşınızda olacağım umarım. Bu hafta da böyle yalan oldu...

Boşver be Rasim , senin canın sağolsun , Kocaeli'den helimi getirdim , iki pazardır fırsat kolluyorum aynısı oldu , hava cumartesi güzel , pazar yağış pazartesi yine güzel , bu hafta da şansımıza kar geliyor.Gidecek yine canım meyvelerin tomurcukları :( , yani dediğin gibi oluruna bırakıp sabredeceğiz yine , hayırlısı olsun inşallah :saygilar:

Rasim hiç canını sıkma bazen oluyor böyle şeyler. Bende benzer bir durum yaşadım, 450 lerden birinin hiç bir problemi olmayan tail rotor holderin rulmanlarını değiştirmek istedim , ama bir tanesi sökülmüyordu bende ocağa falan koydum sökeyim derken parçayı mındar ettim ve kullanılamıyor. Yenisini sipariş verdim ve gelene kadar yatıyor model. Bunlar bu hobide ara ara yaşanan şeyler.

Rasim gel yol yakınken senide goblinci yapalım [emoji12]

Hakan abi, Tevfik abi çok teşekkürler, dediğiniz gibi oluyor böyle arada :)

Özkan abi, artık çok geç :laugh: Neden diye sorma ;D

Rasim Öztürk' Alıntı:
Hakan abi, Tevfik abi çok teşekkürler, dediğiniz gibi oluyor böyle arada :)

Özkan abi, artık çok geç :laugh: Neden diye sorma ;D
Dilinin altında var bir şey,aciklada bilelim

Vavvvv Mikado geliyor... ;D

Hayirdir Insallah :)

Rasim Öztürk' Alıntı:
Kamuoyu açıklamasını cumartesi yapmayı planlıyorum abi, eğer gümrüğe takılma durumu olmazsa :laugh:
Bak ya Kamuoyuna bu yapilir mi simdi :laugh: :D Acaba Cumartesi ne ile karsilasacagiz :p :thumbup:

Rasim goblin almaz bence. Logo 600 almıştır kesin.

Bu arada buluşma güzel olmuş yine.

Rasim buluşma sırasında bir unboxing mi olacak yoksa. :thumbup:

Bende Cahit hocaya katılıyorum goblin olmaz o logo olur, compass olur, kde olur ama goblin olmaz. :laugh: :lollol:

Çok isterdim Türker abi de, arabada yer olmaz diye burda yapacağız unboxing :) Gümrük için adamlara yazdım ama hiç geri dönüş olmadı. Umarım dikkate almışlardır. Şu anda Tamworth'ten Castle Donington'a geçti, bi takılma durumu olmazsa cuma bende. Olursa yapacak bişey yok, bekleyeceğiz.

Model ismi ile ilgili yorum yapmıyorum, herşey olabilir :laugh: Kutudan ne çıkacak görmeden ben de bilemem ;D