[Görseller]: Yuvacik Heliport Buluşması - 05.04.15

Keyifli günmüş, uçuşlar da güzel tebrikler.

Güzel bir buluşma olmuş. :thumbup: Günün önemli olaylarından biri jeneratör, daha önemlisi ise Ömer Bey'in içinde bastırılmış olan heli duygularının yavaş yavaş ortaya çıkması :lollol: :lol:

Bu buluşmalara devam ederse, muhtemelen birkaç hafta sonra kendisinden bir 500 yada 550 inceleme konusu göreceğiz. ;D :lollol:

Muammer Akbulut' Alıntı:
......yanlız çekimleri jeneratörden uzakta yapın özellikle goblin uçuşunda ses kirliliği yarattı ben şahsen goblin uçuracağım zaman nitrolara uçuş yasağı koyuyorum sessizliği pal sesiyle dolduruyorum ;D
Haklisin Muammer ;) Genel olarak bundan sonra cekim sirasinda bu hususu dikkate almamiz gerekecek :)

fatih cebir' Alıntı:
evet gerçekten güzel bir etkinlik olmuş inşallah istanbuldan gelip hem tanışma hemde güzel bir gün geçirmek için burak kardeşimle bir program yapıcaz kocaeline gelmek için konum bilgilerini mehmet abi senden alırız artık :thumbup: görüşmek dilegiyle
Geleceginiz hafta ozelden iletisime gecebilirsiniz. Bizler de sizlerle tanismak isteriz Fatih %p Bu arada plnali buyuk bir bulusmaya gelirseniz, daha cok model ve modelci ile tanisma firsatiniz olur :)

tamerkaymakci' Alıntı:
Keyifli günmüş, uçuşlar da güzel tebrikler.
Tesekkur ederiz Tamer :thumbup:

Tevfik Sıkılı' Alıntı:
Güzel bir buluşma olmuş. :thumbup: Günün önemli olaylarından biri jeneratör, daha önemlisi ise Ömer Bey'in içinde bastırılmış olan heli duygularının yavaş yavaş ortaya çıkması :lollol: :lol:

Bu buluşmalara devam ederse, muhtemelen birkaç hafta sonra kendisinden bir 500 yada 550 inceleme konusu göreceğiz. ;D :lollol:
Aynen oyle abi :laugh:

Saka bir yana sagolsun Omer abimiz kirmadi da video cekip paylasmamiza izin verdi :thumbup: Kendisine anlayisi icin bir kez daha Tesekkur ederiz :bravo: :halay:

Abi bu hafta pazar büyük bir buluşma olabilir. Belki sizin orda. Eskişehir ekibinin de geleni var gibi. Bi sıkıntı olmasa Oğulcan da gelicek. Ben de Oğuzhan abi ile gelicem ışallah. Az kaldı pazara. Hava da iyi olursa daha ne olsun.

Mehmet abi bizden sıkılmadıysa gelmek isteriz :laugh:

Protosu da çiçek gibi topluyorum, ilk montajdan sonra tecrübeleri uygulayarak gidiyorum bu sefer. Daha güzel bişey çıkacak ortaya...

ERHAN YILMAZ' Alıntı:
Abi bu hafta pazar büyük bir buluşma olabilir. Belki sizin orda. Eskişehir ekibinin de geleni var gibi. Bi sıkıntı olmasa Oğulcan da gelicek. Ben de Oğuzhan abi ile gelicem ışallah. Az kaldı pazara. Hava da iyi olursa daha ne olsun.
Gecen Bulusma sonrasi Eskisekir ekibi ile soyle bir plan yapmistik, Nisan da Kocaeli, Mayis da Eskisehir seklinde

Eger haftasonu hava guzel olacak olursa, neden olmasin. Nisan ayi bulusmasini bu hafta sonuna planlayabiliriz :halay:

Persembe, en gec Cuma hava durumuna gore bir Bulusma konusu acabiliriz :thumbup:

Rasim Öztürk' Alıntı:
Mehmet abi bizden sıkılmadıysa gelmek isteriz :laugh:

Protosu da çiçek gibi topluyorum, ilk montajdan sonra tecrübeleri uygulayarak gidiyorum bu sefer. Daha güzel bişey çıkacak ortaya...
Sikilmak ne demek Rasim, keske yakin olsak da her hafta sonu bulusabilsek :thumbup:

Sen o zaman ne olur ne olmaz modeli bu hafta sonuna yetistir bu durumda ;)

Abi model yarına hazır :) Yoğun mesai harcıyorum şu an... Fotoğraflayarak gidiyorum, bu vesile ile protos konumdaki eksik rezerve tamamlanmış olacak.

Piller de şarjda... Haftasonuna kadar kırılır falan, onun garantisini veremem ama garanti uçacağım bu sefer :laugh: Fazla heyecan aramadan...

Bu hafta sonu biz buluşucaktık arkadaşlarla eger bir program olursa aksama olmaz ise geliriz inşallah özelden yazarım o zaman mehmet dedigin gibi :saygilar:

Ben tamamim valla yagmur camur olmazsa sabah 9 dedimi kocaeli ekibini siradan aramaya baslarim hadi nerde kaldiniz diye :)

Kader yine unutulmayacak bir buluşma için ağlarını örüyor sanki. :halay: :halay: :yuppi: :thumbup:

Rasim Öztürk' Alıntı:
Abi model yarına hazır :) Yoğun mesai harcıyorum şu an...

Bi şeyin güzel olması için çok çabalamayacaksın, yoksa b.ka sarar... Altın kural ama işte tecrübe etmek gerekiyor ara ara ki kafaya kazınsın.

Washout kolunun biri kırılmıştı son kazada... Diğeri sapasağlamdı. O tek olan yerine komple değişim yapayım dedim. Sağlam olan diğerini sökmeye çalışırken (artık önceden nasıl sıktıysam) rotor hub'ının içinde kırıldı vida... Dremelle etrafını taşladım, havya ile ısıttım, bana mısın demiyor. Ellerim acıyor, yorgunluk sinirle karıştı... Aklıma da küfürden başka bişey gelmiyor.

En iyisi uyumak...

Rasim Öztürk' Alıntı:
Bi şeyin güzel olması için çok çabalamayacaksın, yoksa b.ka sarar... Altın kural ama işte tecrübe etmek gerekiyor ara ara ki kafaya kazınsın.

Washout kolunun biri kırılmıştı son kazada... Diğeri sapasağlamdı. O tek olan yerine komple değişim yapayım dedim. Sağlam olan diğerini sökmeye çalışırken (artık önceden nasıl sıktıysam) rotor hub'ının içinde kırıldı vida... Dremelle etrafını taşladım, havya ile ısıttım, bana mısın demiyor. Ellerim acıyor, yorgunluk sinirle karıştı... Aklıma da küfürden başka bişey gelmiyor.

En iyisi uyumak...
Bazen işler böyle ters gitti mi en güzeli bir süre uzaklaşmak bence de. :rolleyes:
Sabah ola hayrola Rasim, eminim yarın çözersin. :)

Çözülecek bişey olsa hemen çözeyim sabahı beklemem de... Kendi mallığıma bi süre daha kargo bekleyeceğim. Tek washout kolu ile uçmak da sıkıntı yaratabilir.

Çarşamba iş çıkışı... Haftasonu kocaeli.... Lipolar doldu boşaltma derdi... Hevesin kursakta kalması... Ne açıdan bakarsam bakayım bmbk bi iş oldu...

Bu aralar çok ters gidiyor işler ama dönüşüm muhteşem olacak. Önümüzdeki hafta bakalım neler getirecek. Sim devam....

Arkadaşlar, heli ile uçmuş olsam da gerçekten benim için de güzel bir gün oldu. :thumbup: Ama V922 uçurmakla karanlık tarafa geçiremezler beni. Benimki mecburiyetten... Aslında niyetim şu Monsun'u götürüp, 30cc motorun rodajını yapmaktı, ama, hadi dedim, jeneratörün sesi arada kaynamasın.

Rasim Öztürk' Alıntı:
...Bu aralar çok ters gidiyor işler ama dönüşüm muhteşem olacak. Önümüzdeki hafta bakalım neler getirecek. Sim devam....
Neyse vardır bunda da bir hayır, çok kafaya takma Rasim :embarras: