Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzel bir buluşma olmuş. Günün önemli olaylarından biri jeneratör, daha önemlisi ise Ömer Bey'in içinde bastırılmış olan heli duygularının yavaş yavaş ortaya çıkması
Bu buluşmalara devam ederse, muhtemelen birkaç hafta sonra kendisinden bir 500 yada 550 inceleme konusu göreceğiz.
......yanlız çekimleri jeneratörden uzakta yapın özellikle goblin uçuşunda ses kirliliği yarattı ben şahsen goblin uçuracağım zaman nitrolara uçuş yasağı koyuyorum sessizliği pal sesiyle dolduruyorum
Haklisin Muammer Genel olarak bundan sonra cekim sirasinda bu hususu dikkate almamiz gerekecek
fatih cebir' Alıntı:
evet gerçekten güzel bir etkinlik olmuş inşallah istanbuldan gelip hem tanışma hemde güzel bir gün geçirmek için burak kardeşimle bir program yapıcaz kocaeline gelmek için konum bilgilerini mehmet abi senden alırız artık görüşmek dilegiyle
Geleceginiz hafta ozelden iletisime gecebilirsiniz. Bizler de sizlerle tanismak isteriz Fatih Bu arada plnali buyuk bir bulusmaya gelirseniz, daha cok model ve modelci ile tanisma firsatiniz olur
Güzel bir buluşma olmuş. Günün önemli olaylarından biri jeneratör, daha önemlisi ise Ömer Bey'in içinde bastırılmış olan heli duygularının yavaş yavaş ortaya çıkması
Bu buluşmalara devam ederse, muhtemelen birkaç hafta sonra kendisinden bir 500 yada 550 inceleme konusu göreceğiz.
Abi bu hafta pazar büyük bir buluşma olabilir. Belki sizin orda. Eskişehir ekibinin de geleni var gibi. Bi sıkıntı olmasa Oğulcan da gelicek. Ben de Oğuzhan abi ile gelicem ışallah. Az kaldı pazara. Hava da iyi olursa daha ne olsun.
Abi bu hafta pazar büyük bir buluşma olabilir. Belki sizin orda. Eskişehir ekibinin de geleni var gibi. Bi sıkıntı olmasa Oğulcan da gelicek. Ben de Oğuzhan abi ile gelicem ışallah. Az kaldı pazara. Hava da iyi olursa daha ne olsun.
Bi şeyin güzel olması için çok çabalamayacaksın, yoksa b.ka sarar... Altın kural ama işte tecrübe etmek gerekiyor ara ara ki kafaya kazınsın.
Washout kolunun biri kırılmıştı son kazada... Diğeri sapasağlamdı. O tek olan yerine komple değişim yapayım dedim. Sağlam olan diğerini sökmeye çalışırken (artık önceden nasıl sıktıysam) rotor hub'ının içinde kırıldı vida... Dremelle etrafını taşladım, havya ile ısıttım, bana mısın demiyor. Ellerim acıyor, yorgunluk sinirle karıştı... Aklıma da küfürden başka bişey gelmiyor.
Bi şeyin güzel olması için çok çabalamayacaksın, yoksa b.ka sarar... Altın kural ama işte tecrübe etmek gerekiyor ara ara ki kafaya kazınsın.
Washout kolunun biri kırılmıştı son kazada... Diğeri sapasağlamdı. O tek olan yerine komple değişim yapayım dedim. Sağlam olan diğerini sökmeye çalışırken (artık önceden nasıl sıktıysam) rotor hub'ının içinde kırıldı vida... Dremelle etrafını taşladım, havya ile ısıttım, bana mısın demiyor. Ellerim acıyor, yorgunluk sinirle karıştı... Aklıma da küfürden başka bişey gelmiyor.
Çözülecek bişey olsa hemen çözeyim sabahı beklemem de... Kendi mallığıma bi süre daha kargo bekleyeceğim. Tek washout kolu ile uçmak da sıkıntı yaratabilir.
Çarşamba iş çıkışı... Haftasonu kocaeli.... Lipolar doldu boşaltma derdi... Hevesin kursakta kalması... Ne açıdan bakarsam bakayım bmbk bi iş oldu...
Bu aralar çok ters gidiyor işler ama dönüşüm muhteşem olacak. Önümüzdeki hafta bakalım neler getirecek. Sim devam....
Arkadaşlar, heli ile uçmuş olsam da gerçekten benim için de güzel bir gün oldu. Ama V922 uçurmakla karanlık tarafa geçiremezler beni. Benimki mecburiyetten... Aslında niyetim şu Monsun'u götürüp, 30cc motorun rodajını yapmaktı, ama, hadi dedim, jeneratörün sesi arada kaynamasın.