GOBLIN SPEED HAVADA KUYRUK RODU AYRILMASI. KIRIMA AZ KALA :):):)

Özkan Çıkıkçı' Alıntı:
geçmiş olsun Erhan,ucuz atlattığına sevindim.Goblin de en aptalca bulduğum kuyruk rod'nunun yapıştırılması.Güvenemediğim için sonrasında eklediğim linkteki upgrade rodu aldım..

Ah goblin ah goblin şunu orjinalinde yapmak çok mu zor ? Hangi maliyetten kısıyorsun zaten supercombo parasına boş kit satıyorsun. :laugh: japonla,iple uğraştırıyorsun adamı. :laugh: Bunu gördüğüm iyi oldu alternatif olarak dişli uzun bir rodda direk takılabilir.

Arda Erkan' Alıntı:
Ah goblin ah goblin şunu orjinalinde yapmak çok mu zor ? Hangi maliyetten kısıyorsun zaten supercombo parasına boş kit satıyorsun. :laugh: japonla,iple uğraştırıyorsun adamı. :laugh: Bunu gördüğüm iyi oldu alternatif olarak dişli uzun bir rodda direk takılabilir.

Align gpro 'ya neden rescue koymuyorsa Goblin de o nedenle o fiyata sattığı kitte bile bir zayıf nokta bırakıyor. Bu kadar olacak, rescue sistemler de çıktı, ne yapsınlar :lollol: :lollol:

Erhan geçmiş olsun.

Kağan Kazancı' Alıntı:
Bu konuyla beraber aklıma gelen birşey var, bu olay başımıza gelirse ikonun auto-leveli çeksek acaba ne yapar, o hızla dönerken leveling yapabiliyor mu?

Erhan sen kullanmış mıydın auto level bu olayda?
Ben de sadece kurtarma aktif ti, yani tuşu çektiğimde heliyi direk zıplatıyor. Aslında 3 farklı moddan birine satabilizeri atayabilirdim. Ve o anda çeksem düz tutardı heliyi. Ama kuyruk dönmeye devam ederdi. Gine hold çekmem lazım dı. Kuyruğun sabit olması için. Bana sadece zaman kazandırırdı.

Arda Erkan' Alıntı:
Arda belki 10 dan fazla Goblin kutmuşumdur. Hiç birisinde böyle bir sıkıntı olmadı. Ama bu speed i kurarken. Kuyruk rodunu yapıştırdım tan sonra yarım bırakıp ip sarmamışım. Biraz da benim hatam. Başkasının heli sini kurarken. İp yumağı yaparken, kendi helimizi es geçmişiz. :) :) :)

Ip tamamda daha guzel ve hata toleransı yüksek bir çözüm olmalı diye düşünüyorum Erhan :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Ip tamamda daha guzel ve hata toleransı yüksek bir çözüm olmalı diye düşünüyorum Erhan :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Abi haklısın. Goblin bundan sonra vaz geçeceğini sanmıyorum. En iyi çözüm. Özkan abinin önerdiği upgrade.

Gecmis olsun Erhan, inis takimida cok muhim degil kirimsiz atlatmissin diyelim.

Kemal İplikçioğlu' Alıntı:
Gecmis olsun Erhan, inis takimida cok muhim degil kirimsiz atlatmissin diyelim.

ÇOK SAĞOL KEMEL ÖZELİKLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. HERKEZ BİR KONTROL ETSİN.:):rolleyes:

Abi geçmiş olsun bu benimde başıma geldi üstelik tiktok atarken dönmeye başladı soğukkanlı olup inebilmek çok zor birşey tebrik ederim :) Ben bi öncei inişte kuyruk pallerini sürtmüştüm değiştirip devam ettim kontrol etmediydim epoxyde olsa cilalı carbon ve metal oldugundan fazla tutunmuyor upgrade etmek yada dışına plastik kelepçe atıp sıkılaştırmak iyi birer çözüm %p

DenizSERT' Alıntı:
Abi geçmiş olsun bu benimde başıma geldi üstelik tiktok atarken dönmeye başladı soğukkanlı olup inebilmek çok zor birşey tebrik ederim :) Ben bi öncei inişte kuyruk pallerini sürtmüştüm değiştirip devam ettim kontrol etmediydim epoxyde olsa cilalı carbon ve metal oldugundan fazla tutunmuyor upgrade etmek yada dışına plastik kelepçe atıp sıkılaştırmak iyi birer çözüm %p
Deniz sende biliyosun. I anda inmek plotajın yanında biraz da şans işi. İkiside olmazsa olmaz.

DenizSERT' Alıntı:

Deniz,plastik kelepçe nedir ? biraz bilgi ver.

Mordo Ortasi' Alıntı:
Deniz,plastik kelepçe nedir ? biraz bilgi ver.
kabloları frameye tuttururken kullandıgımız şey. rod kısmına 2 tane falan atmak lazım

DenizSERT' Alıntı:
kabloları frameye tuttururken kullandıgımız şey. rod kısmına 2 tane falan atmak lazım
Fakat benim anlamadığım bir nokta var Deniz. Şimdi bu plastik kelepçe nasıl çalışacak, daha doğrusu neyi sıkacak ki ?? Karbon Çubuk esnek değil ki ??

Carbon parçayı çok sıksak bu sefer de çatlar.

Speed le az önce uçtum. Maşallah. Banamısın demedi.