GOBLIN SPEED HAVADA KUYRUK RODU AYRILMASI. KIRIMA AZ KALA :):):)

Erhan hocam geçmiş olsun, pilotaj ve tecrübe bu olsa gerek :)

Öncelikle tekrar geçmiş olsun Erhan kardeşim. Video izleyince ne kadar soğuk kanlı olduğun net bir şekilde ortaya çıkıyor. Pilotaj ustalık, soğukkanlılık ve az biraz şans ile çok şükür kazasız belasız indirmişsin modeli :thumbup: :bravo:

Özkan Çıkıkçı' Alıntı:
geçmiş olsun Erhan,ucuz atlattığına sevindim.Goblin de en aptalca bulduğum kuyruk rod'nunun yapıştırılması.Güvenemediğim için sonrasında eklediğim linkteki upgrade rodu aldım..

Özkan bu parçayı bir araya görmüş ama bir daha bulamamıştım. Öncelikle paylaşım için teşekkürler. Goblin bence de en zayıf noktalarından birisi bu Rod imalat kısmı. Bu kadar hayatı bir parçayı nasıl olur da biz kullanıcılara bırakırlar anlamak mümkün değil :mad:

Ben Japon yerine EPOXY kullanmıştım, sonra üzerini pil sarıp japonlamıştım ama ne yalan söyleyeyim içime pek de sinmemişti. Az önce baktım 570 için olanı da var. Hemen sipariş edeyim de aklımda kalmasın ;)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Öncelikle tekrar geçmiş olsun Erhan kardeşim. Video izleyince ne kadar soğuk kanlı olduğun net bir şekilde ortaya çıkıyor. Pilotaj ustalık, soğukkanlılık ve az biraz şans ile çok şükür kazasız belasız indirmişsin modeli [emoji106] :bravo:
Özkan bu parçayı bir araya görmüş ama bir daha bulamamıştım. Öncelikle paylaşım için teşekkürler. Goblin bence de en zayıf noktalarından birisi bu Rod imalat kısmı. Bu kadar hayatı bir parçayı nasıl olur da biz kullanıcılara bırakırlar anlamak mümkün değil :mad:

Ben Japon yerine EPOXY kullanmıştım, sonra üzerini pil sarıp japonlamıştım ama ne yalan söyleyeyim içime pek de sinmemişti. Az önce baktım 570 için olanı da var. Hemen sipariş edeyim de aklımda kalmasın ;)
Ssğolasın abi . Goblin 700 dede elektirik gitmişti daha önce ondada şanş yüzümüze gülmüştü. Bhndada güldü valla.
Bende bakayım bi, lazım bundan sonra.

Erhan, büyük geçmiş olsun ...

Tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Aslında biraz daha akıllı davransam hiç bişey olmazdı . Ama olsun bunada şükür.

Heli şansıma :):):) nose geldi .

Erhan geçmiş olsun. Ayrıca tebrik ediyorum güzel bir iniş yapmış, modeli kurtarmışsın İnşallah bir daha böyle aksilikler olmaz

Geçmiş olsun, Bert Kammerer kuyrukğu yapıştırırken ca önermiyor, epoxy üzerine dikiş ipi sararak yapıyor, ben de öyle yaptım çok sağlam oluyor,
CA özellikle soğuk havalarda ,çok kırılgan oluyor diyor..

Kağan Kazancı' Alıntı:
Geçmiş olsun, Bert Kammerer kuyrukğu yapıştırırken ca önermiyor, epoxy üzerine dikiş ipi sararak yapıyor, ben de öyle yaptım çok sağlam oluyor,
CA özellikle soğuk havalarda ,çok kırılgan oluyor diyor..
Sağolsın. Bne normalde kurduğum tüm helilere ip sararım. Ama kemdi helimisize sarmamışız. Arkadaşalarıda uyarırım hep.[emoji1] [emoji1] [emoji1] kendi helimizi es geçmişiz.

mevlüt yılmaz' Alıntı:
Erhan geçmiş olsun. Ayrıca tebrik ediyorum güzel bir iniş yapmış, modeli kurtarmışsın İnşallah bir daha böyle aksilikler olmaz
Sağolasın Mevlüt abi. Geldi başımıza işte :) :)

Erhan iyi kurtarmışsın yine geçmiş olsun

GT-N7100 cihazımdan gönderildi

Mustafa Atabek' Alıntı:
Erhan iyi kurtarmışsın yine geçmiş olsun

GT-N7100 cihazımdan gönderildi
Biraz şans. Biraz da plotaj

Geçmiş olsun Erhan abi. Pilotaj soğukkanlılık tecrübeyle en az hasarla kurtarmışsın modeli

Bu konuyla beraber aklıma gelen birşey var, bu olay başımıza gelirse ikonun auto-leveli çeksek acaba ne yapar, o hızla dönerken leveling yapabiliyor mu?

Erhan sen kullanmış mıydın auto level bu olayda?

Büyük geçmiş olsun. :saygilar:

:saygilar: Erhan kardeşim geçmiş olsun, malesef kırım bu işte var,amma soğukkanlı hold çekmek zor bir iş , pilotajın çok güzel, tekrar geçmiş olsun.