Goblin 500 Sport & Trex 550 L Dominatör
Şimdi modele hafiften bi eğilim var, alternatif alım seçeneklerini sunalım.
1- Helipross:
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
---GPRO lu 875 dolar
--- GPRO suz 735 dolar
Stokta yok ne yazık ki ikisi de, ama takipte olmakta fayda var. Yılbaşı indirimleri esnasında stok gelirse değerlendirilebilir. İndirim helipross ta genelde %8 oluyor. Bazen kargo bedava seçenekleri sunuyorlar ki bu güzel oluyor gerçekten.
2- Fastlad:
---- GPRO lu 875 dolar
Yılbaşı indiriminde bi güzellik olacaktır. Minimum %10... Belki biraz daha fazlası...
3- Midland:
---- GPRO lu 858 dolar
Şimdi buna special discount göstermişler. Yılbaşı indirimi de olsa buna uygulanmayabilir veya şu andaki discount kaldırılabilir. Ama bunun güzelliği kitte istediğiniz gibi oynama yapabilmeniz. Tabii sıfırının fiyatını düşmüyor esc nin ama istemediğiniz ekipmanı çıkarmak açısından güzel bir olanak. Talon 90 alınmayıp, YEP 120 falan alınabilir. Malum esc konuları çok konuşuldu. Veya servolarda düşüme gidilebilir ki bence yapılmasın, bu servolar 700e de yatırımdır. 700 alınırken bu servolar ona geçirilip, 550 ye savöx döşenir mesela. (Mehmet abinin 800de yaptığı gibi)... Başka bir ünite düşünülüyorsa Gpro da çıkarılabilir.
Remove items from the combo *
Remove 730MX MOTOR (850KV) -$67.19
Remove 815H SERVO X 3 -$161.25
Remove 855H SERVO -$56.45
Remove TALON 90 -$58.84
Remove GPRO -$61.79
Remove HD550 Blades -$35.47
Remove ALL Items (If this option is selected, please make sure none of the above are selected) -$440.98
Ben yine de şunun değerlendirilmesi taraftarıyım.
Kit fiyatı 494 dolar... Kargo falan 1550 lira civarlarına gelir. Gümrük risk tabi ama ups ile çalışıyor sanırım midland. Ben 600sx i de 550sx i de onlardan almıştım. Aynı kit yurtiçi 2050 lira...