GOBLİN 500 Kutu Açılımı ve Toplama Süreci
Sadece ESC değilki İlker abi, bir sürü aksilik yaşadım. Konuyu aralık ayında açtım subat ayına kadar mekanik toplaması sürdü, el aletlerimde sıkıntı yasadım yenisini aldım olmadı bir daha aldım. Subattan marta kadr elektronik ayarlarda sıkıntı yasadım tail servom çalışmadı yolladım, yenisi geldi oda olmadı bi daha yolladım o sıralar kıs aylarındaydık kargoda cok sıkıntı yasadım ürünler cok gec geldi. En son olarakta ESC problem yasatınca, kendim topladığım ilk modelim 3 ay sürdü o yüzden goblin 380ini toplamaya başlamaktan korkuyorum artık.
Ama dediğin gibi diğer ESC ile tekrar deneyeyim. Bu sefer dediğin gibi Governerı off yapıcam ama Act. freew i de kapatmam gerekecek mi yoksa acık mı kalacak?
İlker Sönmez' Alıntı:Herhangi bir ayar ile esc den duman çıkarmak mümkün değil. ESC de bir sıkıntı vardır. Öbür esc ile denemekte fayda var. İlk etapta governor aktifleştirmeden normal uçup tüm sistemin problemsiz çalıştığından emin olduktan sonra gov store yapmak daha iyi. Gov store yaparken modeli full gaz çalıştırmak lazım , full gaz kafaturunu tavsiye edilen değerlerin üzerine çıkaracağı için makina üzerinde stress yaratacaktır , eğer problemli bir yer varsa öncesinden tespit edip düzeltmek gerekir. O yüzden ilk uçuşlarda düşük kafaturunda modeli gözlemlemek gerek.
Bunun dışında yanan ilk esc de soğuyacaksak hepimizin bu işi çoktan bırakmış olması gerekliydi. Benim iki tane esc em yandı , biri havada yandı.
Sadece ESC değilki İlker abi, bir sürü aksilik yaşadım. Konuyu aralık ayında açtım subat ayına kadar mekanik toplaması sürdü, el aletlerimde sıkıntı yasadım yenisini aldım olmadı bir daha aldım. Subattan marta kadr elektronik ayarlarda sıkıntı yasadım tail servom çalışmadı yolladım, yenisi geldi oda olmadı bi daha yolladım o sıralar kıs aylarındaydık kargoda cok sıkıntı yasadım ürünler cok gec geldi. En son olarakta ESC problem yasatınca, kendim topladığım ilk modelim 3 ay sürdü o yüzden goblin 380ini toplamaya başlamaktan korkuyorum artık.
Ama dediğin gibi diğer ESC ile tekrar deneyeyim. Bu sefer dediğin gibi Governerı off yapıcam ama Act. freew i de kapatmam gerekecek mi yoksa acık mı kalacak?