Gaui X7 ile Tam Bir Hayal Kırıklığı
Valla iki gundur ben mudahil olmak istemiyorum, ancak burada acikliga kavusmasi gereken bir durum var.
Arda forumda en sevdigim arkadaslarimdan biri, zaten en yakinimda olan arkadaslarimdan biri. Kirimi, kirimdan oncesini ve sonrasini da canli olarak gordugum icin, esasen bu konuya sasirdim. Konunun ilerleyisinden ise rahatsiz oldum.
Bildiginiz gibi Gaui severim, ancak sevmek disinda bir ilgim alakam yok kendileriyle. Olsaydi eger, bu duruma mudahale eder, belki sifir kit icin Ardaya yardimci olurdum, zaten kendisi de biliyor bunu.
Konuda eksik olan kisim ise modelde kirimdan once de olan ses ve bunun muhtemel kaynagi. Bu sesin bence iki kaynagi olabilirdi, biri kuyruk palleri, biri ise kuyruk saftindaki bosluk. Boslugu gordukten sonra Ardaya pali falan bosver, bu kuyruktaki bosluk mesele dedim. Palleri denemek istedi, benim x7'deki palleri taktik, ses devam ediyordu ve sonra kirim oldu.
Burada %100 parca hatali, yada %100 bosluktan oldu demek mumkun degil. Arda'yi da kinamiyorum, Gaui'yi de, zaten ben Gaui'nin umrunda olmadigim gibi, bir taraf olacak olsam, Arda'nin tarafinda olurum. Ancak sevdigim bir helinin bu sekilde linc edilmesine gonlum razi degil, bunu da acikca soyluyorum.
Kim hakli kim haksiz, benim derdim degil, eger hakli biri olmasi gerekiyorsa ben Arda'dan tarafim. Ama X7 hala en sevdigim ve en saglam gordugum helidir, isteyenle de tartisirim. Align, mikado, goblin ve gaui kullandim, hepsi guzel, en sevdigim hala gauidir. Konuya baska yorum yapmayi dusunmuyorum, isteyen alir, isteyen satar. Ancak buyuk konusmalar yapmadan once herkes bi durup dusunsun, fikri olmayan konular hakkinda yorum yapmasin bence...