Gaui X7 Şanssız Kırım ve Toplama Süreci
Konuya bakayım bir dedim acaba ben neler yazdım ki ? Doğukan'ın şapkasını,gömleğini çekemediğimi bile söylediniz.
GAUI & HALO BLADE & DRYFLUID SPONSORLUK - Doğukan Ocak ( Bu konudan bir hafta sonra açılan konuya yazdığım cevap )
"Doğukan tekrar hayırlı olsun kardeşim. Başarıların daim olsun. "
Neyse konuya dönersek, gömmek yerine övmek daha doğru olur herhalde.Bu forumda bu kadar bile ağzımızı açmak kabahat olmuşsa baştan anlatalım,
2010-2011 yıllarında ilk simulatör kumandamı alarak başladı helikopter maceram, daha sonra o zamanların en aktif forumunu takip ediyor fakat sanki heyecanım artmasından körelmesine sebep oluyordu. Bu konuda fazla detaya girmeyeceğim.
Mikro model arayışlarına girdiğim süre zarfında,rckolik forumunu buldum.Belki aktif olarak yazan bir elin parmakları kadar az kişi vardı.Şu anda forumda yazan arkadaşların %90'ı başka forumları tercih ediyordu veya hobiyle tanışmamıştı.Ama önemli olan insanlar samimi,saygılı,yardımseverdi.Bu benim için yeterliydi.Artık tek takip ettiğim,paylaşımda bulunduğum,elimden gelen tüm katkıyı vermeye çalıştığım forum oldu.
Ben kendi sosyal medya hesaplarımı insanlar girip forumdan izlesin diye hiç kullanmadım profesyonel bir hedefim hiç olmadı.Hobideki tek amacım sadece paylaşmak. Hobiyi ve forumu canlı tutmaktı.
Evet bir süredir sadece Instagram kullanıyorum.Böyle bir hobinin var olduğunu bilen değil, bilmeyen insanlara göstermek istiyorum.Çevremden oldukça güzel geri dönüşlerde alıyorum.
Fastland etiketini neden kullanıyorum ?
Herhangi bir indirimli hesap, sponsorluk vs gibi birşey söz konusu değil.Yaptığım toplu alışverişlerde bile indirim talep etmiyorum.Sadece benim hiçbir temasım olmadan beni bulup takip ettiler, uçuş videomu paylaştılar.
En önemlisi büyük usta Tareq alsaadi ile bu sayede konuşma fırsatım oldu. Uçuş videolarıma, fotoğraflarıma yorumlar yazdı.Bunlar güzel şeyler ve yeterlidir.Benim için daha ötesi yok çünkü bunu bir hobi olarak yapmak, benim daha çok hoşuma gidiyor.Pilotaj baskısı yok,yarışma baskısı yok zaten bir çoğumuz iş stresini atmak için yapıyor bu hobiyi, stres olmak için değil.
Fakat daha genç arkadaşlarımız yabancı pilotlarla temasa geçiyorlar sohbet ediyorlar, firmalarla temasa geçiyorlar. Bunu yapan tüm arkadaşlarımın araştırmalarını ve başarılarını taktir ediyorum.Gurur duydum,tebrik ettim.Allah emek veren herkesin yollarını açık etsin.
Doğrudur,ben bazı kişileri en samimi olduğum zamanlardada eleştirdim. Tabiki özel yeteneği ve hedefleri olan arkadaşların ilerlemesi için eline sağlık, çok güzel uçuş diyip geçemezdim.
Gaui ve diğer konulara gelirsek,
Gaui kesinlikle kötü bir marka değil,harika bir marka ve harikada modelleri var.Konuda bunu zaten tartışmadığımı defalarca belirtmişim. Nitekim benim anlatmış olduğum hadisenin bunu değiştirmesi olanaksız.Hobinin geneline baktığımız zaman gözüken tablo diğer markalar içinde farklı sayılmaz.
Ben hayatımda ilk defa bir modeli, belki bir kırımı eleştirdim.Aynı modeli kullanan arkadaşlarıma konuyu açar açmaz konudan rahatsız olduysanız hemen silebiliriz.Sizden önemli değil dedim.Bir süre sonra başlığı bile değiştirmişim.
Fakat üzgünüm ki konuda gördüğünüz üzere bana geçmiş olsun mesajı bile atmayan Doğukan arkadaşıma, sürekli iletişim halinde olmamıza rağmen bana hiç bahsetmeden, benim hatam olabileceğini ve eksik anlattığımı yazıp,foruma karşı zor duruma düşüren Emre abiye karşı o an samimiyetimi istemeyerek kaybettim.Demek ki onlarda bana karşı samimiyetlerini kaybettikleri için tamamen başka şeyler düşünmüşler.
Neyse o andan itibaren zaten aramızda herşey yanlış anlaşılmaya başlandı ve devam etti. Daha fazla tatsızlıkların yaşanacağını hissettiğim için bir süre uzaklaşarak, hobiye ara verdim.
Ama arayan herkesin telofonunu açtım.Yinede forum içinde küslük olmasın diye mesaj yazdım,mesajları beğendim gibi..Bende fazlaca üzüldüm bunların yaşandığına ama artık kimseye kızgın veya kırgın değilim.Üstünden baya zaman geçti, O açıdan
Kalın sağlıcakla