Mehmet Kucuksari
Administrator
Frsky Taranis X9D Inceleme / Tanıtım ve Unboxing
Neyse konumuza geri dönecek olur isek, modül girişi olması bir kumanda için büyük bir avantaj hele bir de bu ikinci bir alternatif ise. Giriş modul tarzı olunca alternatif sayımız epey bir fazlalaşıyor ki bu da biz kullanıcılar için büyük bir avantaj
Bu arada detaylı paylaşımlar için teşekkürler, emeğine sağlık Son paylaşımlar da ilk sayfa taşındı
Zamanında ben de Turnigy 9XR sırf bu modül girişi nedeni ile büyük bir heyecan ve zevkle almıştım. Yanlış hatırlamıyorsam onun da girişi JR tipi idi. Ama düşündüğüm gibi olmadı ve kısa bir süre sonra yollarımızı ayırmak durumunda kaldık.Nesimi Sakmak' Alıntı:Kumandayla ilgili asıl can alıcı konu olan ikinci modül girişinden bahsetmenin zamanı geldi.
Jr tipi bağlantıya sahip bu girişten bir çok modül kullanılabiliyor. Sırayla bunlardan bahsetmek istiyorum.
.......
Şimdilik bu kadar. Devamı geldikçe listeye ekleme yapacağım.
Neyse konumuza geri dönecek olur isek, modül girişi olması bir kumanda için büyük bir avantaj hele bir de bu ikinci bir alternatif ise. Giriş modul tarzı olunca alternatif sayımız epey bir fazlalaşıyor ki bu da biz kullanıcılar için büyük bir avantaj
Bu arada detaylı paylaşımlar için teşekkürler, emeğine sağlık Son paylaşımlar da ilk sayfa taşındı