Taranis X9D - Mini inceleme / Tanıtım.
Parçalarının siparişini verdiğim 250'lik quadın üzerinde, alıcı olarak ne kullanacağım diye hiç düşünmeme gerek olmadı. D4R-II, ufacık boyutuna ve 5.6 gramlık ağırlığına rağmen sahip olduğu özellikler nedeni ile tam bu quadlar için biçilmiş kaftan. Ama CPPM çıkış verebilen tüm "D" serisinin sahip olduğuNesimi Sakmak' Alıntı:Benim en çok sevdiğim ve Aurora'da devamlı sıkıntı yaşadığım kısım alıcılardı. Özellikle mini ve mikro modellere yöneldiğinizde alıcı boyutları önemli olmaya başlıyor. Hitec'te de mikro alıcı var ama 6 kanal ile sınırlı ve telemetri destekleri yok. Telemetrinin başlangıç modeli Optima 6 ki onda da sadece SPC port var. Uçuş pili voltajını görebiliyorsunuz sadece. Fr-Sky da D4R gibi bir alıcı var ki PPM modu ile 8 kanal olarak kullanabiliyorsunuz minicik alıcıyı. Full range olan bu alıcı full telemetriye destek veriyor. Telemetri istasyonunu takmadan bile pil voltajını ve RSSI bilgilerini kumandadan görebiliyorsunuz. Daha ne olsun.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
bu alıcı da etkileniyor. Ya FW güncellesi yapıp 27ms Frame Length ile kullanacaksınız, ya da 8 değil 6 kanal kullanacaksınız. Ben ben CPPM 6 kanal olarak kullanacağım, minicik quadda 6 kanal neyime yetmiyor . Normal kullanımda(PWM çıkışı ile) böyle bir sorun yok ama zaten normal kullanımda sadece 4 kanal kullanılabiliyor.