Sümer abi bu ekskavatörü senin arduino'larla birleştirsek muazzam birşey olurdu. Bence sende dahil olmalısın bu projeye.Sümer Yamaner' Alıntı:...Şaka bi yana... Şaka gibi!!! Söz bulamıyorum yahu... Bilgi, beceri, sabır...
Aynen abi sana katılıyorum ve yönetim olarak her ne kadar içimiz kan ağlasa da Forumun selameti adına Ergin Bey ile yollarımıza ayırtmak zorunda kalıyoruzSümer Yamaner' Alıntı:Bir teklifim var. Tüm fotoğrafları ve bu konuyu silelim. Ergin Bey'i forumdan atalım. Hatta sınır dışı ettirelim. Gitsin başka ülkeden ne yaparsa yapsın.
Türker Akgün' Alıntı:Sümer abi bu ekskavatörü senin arduino'larla birleştirsek muazzam birşey olurdu. Bence sende dahil olmalısın bu projeye.
O zaman ekskavatör değil voltran gibi birşey olurdu bu model.
Şaka bir tarafa bu kadar kompleks bir makinayı RC yaparken ileride mutlaka bazı ihtiyaçlar çıkacaktır.
Bir dakkika Mehmet abi, yapma etmeMehmet Kucuksari' Alıntı:Aynen abi sana katılıyorum ve yönetim olarak her ne kadar içimiz kan ağlasa da Forumun selameti adına Ergin Bey ile yollarımıza ayırtmak zorunda kalıyoruz