Ali Yalçın
Kıdemli Uye
Fırçasız Motor Sarımı
Pazar halil abi takometre getirecek 21t ile yavaş yavaş % de artırarar max RPM mi bulacağız yüzdelere göre düşük yada yüksek rmp göre pinion büyütüp yükseltecem ve tahmini KV tıda bulmuş olacağız.
8 mıknatısım olduğu için motoru mecburen delta sarıyorum. Çünkü mıknatısların hepsi aynı yönde kuvvet uyguluyor. Tüm sarımlar saat yönünde mecburen.
1.4 tel ile denedim Abi sığdırmayı başaramadım bende 1.2 ye düştüm mecburen[emoji4]
Valla abi sonucun ne olacağını tahmin edemedim çünkü motor orjinal ince tel olduğu için kalın tellde kaç KV olduğunu hiç bilmiyorum. Onu başka zaman halil abiyle test edeceğim.Hedefim daha fazla akım çektirebilmek motora.21 t pinionla nası bi tork alacağımı merak ettim .Emre Kaman' Alıntı:Kaç kv hedefledin Ali? Bir de ne olarak sardın? Delta mı Wye mi? Slotlar baya boş görünüyor, daha kalın telle denenebilir gibi sanki Eline sağlık [emoji106] İnşallah ben de bir 4530 sarıcam bu aralar, bakalım ne zaman hazır hissedicem
Pazar halil abi takometre getirecek 21t ile yavaş yavaş % de artırarar max RPM mi bulacağız yüzdelere göre düşük yada yüksek rmp göre pinion büyütüp yükseltecem ve tahmini KV tıda bulmuş olacağız.
8 mıknatısım olduğu için motoru mecburen delta sarıyorum. Çünkü mıknatısların hepsi aynı yönde kuvvet uyguluyor. Tüm sarımlar saat yönünde mecburen.
1.4 tel ile denedim Abi sığdırmayı başaramadım bende 1.2 ye düştüm mecburen[emoji4]