Fast-Lad'dan Alışveriş sırasında DHL kargo istemediğinizi belirtin !!

Emre Kaman' Alıntı:
Yok yok sorun yok. Yani pazartesi elimde olması gereken paketin üzerine yatıyorlar, büyük ihtimalle bir sonraki pazartesiye kalacak ve hafta sonu uçamayacağım, bir de üstüne para istiyorlar. Durum bundan ibaret.

Emre abi sorun olmamasına sevindim tabi bizim için bir yandan en büyük sorun uçamamak. :embarras:

Türker Akgün' Alıntı:
DHL'e olan sevgimi kelimelerle tarif edemiyorum. :mad:

Ahaha, ben de ben de ;D ;D

Bazen durup dururken arayıp kendilerini ne kadar sevdiğimi haykırasım geliyor :lollol:

Arda Erkan' Alıntı:
Emre abi sorun olmamasına sevindim tabi bizim için bir yandan en büyük sorun uçamamak. :embarras:

Aynen öyle Arda. Bugün perşembe, normalde benim çoktan ayarımı vs bitirmiş, haftasonu gelsin de çıkalım uçalım diye sabırsızlanmam gerekiyordu. Ama bu hafta da yerde kalacak model...

Şimdi bir de fedex ile bir maceraya başlıyorum, bakalım o nasıl sonuçlanacak. Hem dhl, hem fedex macerası elimde olmayan şartlar dolayısıyla gelişiyor, hatta detayını rapor konusunda yazayım, onu yazmayı unuttum :D

Emre Kaman' Alıntı:
Ahaha, ben de ben de ;D ;D

Bazen durup dururken arayıp kendilerini ne kadar sevdiğimi haykırasım geliyor :lollol:

Aynen öyle Arda. Bugün perşembe, normalde benim çoktan ayarımı vs bitirmiş, haftasonu gelsin de çıkalım uçalım diye sabırsızlanmam gerekiyordu. Ama bu hafta da yerde kalacak model...

Şimdi bir de fedex ile bir maceraya başlıyorum, bakalım o nasıl sonuçlanacak. Hem dhl, hem fedex macerası elimde olmayan şartlar dolayısıyla gelişiyor, hatta detayını rapor konusunda yazayım, onu yazmayı unuttum :D

:laugh: bizde şimdi ismail abi ile fedex e bulaştık salı günü sipariş alındı perşembe günü akşam 20:00 de tehmini teslimat yazıyor bakalaım ne olucak eger olursa 2 günde teslimat türkiyede bile yok :lol: :lol:

Fastlad 60 $ lipo pili DHL ile 18 saatte teslim etti.Bravo diyorum :)p

Özkan Çıkıkçı' Alıntı:
Fastlad 60 $ lipo pili DHL ile 18 saatte teslim etti.Bravo diyorum :)p
DHL maşallahı var, bu konular da çok iyiler :halay:

DHL deyince, 18 saatte gumruge mi teslim etti? [emoji1][emoji1][emoji1]

Dikkat edelim de, sağında solunda kesik çizik falçata izleri falan olmasın... Açarken video çekelim dhl etiketi varsa üzerinde... Ne olur ne olmaz, benden söylemesi :laugh:

Dhl en son olarak Banggood'dan gelen 12.5$'lık siparişimi de gümrüğe sokmayı başardı. Kendilerini buradan tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. :lollol:

Emre Kaman' Alıntı:
Dhl en son olarak Banggood'dan gelen 12.5$'lık siparişimi de gümrüğe sokmayı başardı. Kendilerini buradan tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. :lollol:

Yakında geçmişe dönük gümrük işlemi uygularlar.

Emre Kaman' Alıntı:

Yuh demek istiyorum :lollol:

:eek: :eek:
Bunlar da harbiden sorun var ya

İyice baksınlar, fiyatını on çeşit yerden araştırsınlar :D

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
DHL maşallahı var, bu konular da çok iyiler :halay:
Arkadaşlar ben bu mesajı yazarken UPS / DHL karıştırıp saçmalamışım biraz, pardon :lollol: :lol:

Emre Kaman' Alıntı:
Gerçekten tam dayaklık bunlar :laugh: ;D

[emoji1][emoji1] abi o zaman biz anlamistik da caktirmamistik [emoji16][emoji16]