Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En son havada bir helikopter göreli 1000 lerce yıl olmuş gibi hissediyorum. Ejderhalara benzedi bizim helikopterlerde benim gözümde
Böyle karışık hisler içindeyken güzel oldu bu buluşma mesajları, elinize sağlık
Afiyet olsun gençler , elinize emeğinize sağlık , Türker kardeşimi de sahalarda görüyoruz, adama güveci de karıştırtmışsınız ama hatırlatayım, o adam pro pilot unutmadınız değil mi
Ahmet ellerine sağlık kardeşim, bazı organizasyonların kilit adamları vardır, gereğini yapmışsın gene , hepinize helal olsun
Sağolsun @Ahmet ATICI kardeşim özel olarak aradı. Gelmeyi çok isterdim ama, gene kısmet olmadı o güvecin tadına bakmak. Artık tarifini alıp, kendim yapacağım herhalde. Kala kala bir siz kaldınız zaten. Uçuşlarınız kırımsız, keyfiniz bol olsun!
Afiyet olsun gençler , elinize emeğinize sağlık , Türker kardeşimi de sahalarda görüyoruz, adama güveci de karıştırtmışsınız ama hatırlatayım, o adam pro pilot unutmadınız değil mi
Ahmet ellerine sağlık kardeşim, bazı organizasyonların kilit adamları vardır, gereğini yapmışsın gene , hepinize helal olsun
Teşekkür ederiz Hakan, elimizden geldiğince bu zor şartlara rağmen bir arada keyifli vakit geçirmeye çalışıyoruz.Türker'in pro olduğu doğrudur ama sahaya helisiz geldiği sürece bize sökmez.
En kısa sürede seni de aramızda görmek dileğiyle Hakan .
Her zaman bekleriz ,başımızın üzerinde yerin var Türker'im . Ellerine, ayaklarına sağlık çok memnun olduk.Suzuki'nin de tekerine taş değmesin ,onun da bu buluşma da katkısı büyük.
Sağolsun @Ahmet ATICI kardeşim özel olarak aradı. Gelmeyi çok isterdim ama, gene kısmet olmadı o güvecin tadına bakmak. Artık tarifini alıp, kendim yapacağım herhalde. Kala kala bir siz kaldınız zaten. Uçuşlarınız kırımsız, keyfiniz bol olsun!
Allah sağlık sıhhat verirse çok buluşmalarımız olur inşallah Ömer abim.İnşallah en kısa sürede buluşmak dileğiyle.
Güveç tarifi için hiç uğraşma abi .Eskişehir tabelası gördüğün yerde arabanın direksiyonunu o yöne kırman yeterli.