Abi ustalar cevap verecektir, ben kenardan izlediğim kadarıyla bir giriş yapayım. Sorun biraz sıcaklık, yani orjinal yakıtla 75 civarı veya az üstünde seyreden sıcaklık, bu yeni karışımla 110-115-120 gibi takılıyor. Biraz yağ oranı, nitro oranı falan oynamak lazım. Ahmet abi sahaya bileşenleri ve balon joje, erlenmayer vb getirmediği için deneme şansı olmadı ama sonraki denemelerde sıcaklık da istenen aralıklara biraz daha inince gayet iş görür. Modelin tepkileri falan çok iyi zaten, sadece sıcaklık bir tık yüksek seyrediyor.
Elektriklinin yerini alır mı bilmem ama Bir uçuş en az 100 lira gibi diyorlar, her araziye çıkışta 400-500 lira vermek ne bileyim... Lipoda tedarik sıkıntısı olabilir fakat bir sefer alıyorsun, iyi marka güzel bir pil ise 7-8 yıl gidebiliyor. Örnekler yukarıda... Uçuşlar basitleşmiştir diye düşünülebilir. Abiler şahit öyle çok hover falan takılmıyorum, eskisi gibi devam edebildim diye düşünüyorum, half pirolardan bir demet Ara ara düz ve invert geçişler falan filan, aynı sıkıcılıkta devam ediyoruz...
Elektriklinin yerini alır mı bilmem ama Bir uçuş en az 100 lira gibi diyorlar, her araziye çıkışta 400-500 lira vermek ne bileyim... Lipoda tedarik sıkıntısı olabilir fakat bir sefer alıyorsun, iyi marka güzel bir pil ise 7-8 yıl gidebiliyor. Örnekler yukarıda... Uçuşlar basitleşmiştir diye düşünülebilir. Abiler şahit öyle çok hover falan takılmıyorum, eskisi gibi devam edebildim diye düşünüyorum, half pirolardan bir demet Ara ara düz ve invert geçişler falan filan, aynı sıkıcılıkta devam ediyoruz...