Görseller Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

[Video]: Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

Türker Akgün' Alıntı:
Geçmiş olsun Emre, neyseki fazla birşey yok. %p Söz konusu 700 sınıfı olunca 100$ canopy cilası sayılır. :laugh:

Teşekkür ederim :) Ben de ya şu gitseydi, ya bu gitseydi diye avutuyorum kendimi. Maddiyatını da iyi kötü göze alarak kaldırıyorum modeli her seferinde, de, kargo beklemek gelen kargoyu ptt'den ele geçirmek en sabır zorlayan kısım.

o düşüşe 140 dolar fazla bir şey değil aslında bizzat şahit olduk ama sonuç şu 700 sınıfı baya sağlam bir modelmiş.

Yeni cicilerim de geldi ;D

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Emre Kaman' Alıntı:
Yeni cicilerim de geldi ;D

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Hadi gözün Aydın Emre. Bu servolar hangi model içindi ??

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bunlar 615-655, trex 700 için abi. Onun 610-650'leri de X5'e aktaracağım. Ama 700'ü kırdığım için pek sevinemedim geldiklerine.. Hex setlerine daha çok sevindim. Özellikle topro tipi olanı çok hoşuma gitti. Sapın ve uçların boyu toprodan daha uzun, elime tam oturuyor :) Bundan sonra her vida bir model demektir mottosuyla hareket edeceğim. Kaliteli alet edevat başarının ilk anahtarıdır. Peşpeşe iki özlü söz patlattım :D Bunlardan memnun kalmazsam Scorpion hex seti alacağım, daha da olmazsa paraya kıyıp Hudy ya da MIP almaya niyetim var.

Emre Kaman' Alıntı:
... Bundan sonra her vida bir model demektir mottosuyla hareket edeceğim. Kaliteli alet edevat başarının ilk anahtarıdır....
Aynen katılıyorum. :thumbup:

Emre Kaman' Alıntı:
.....Bundan sonra her vida bir model demektir mottosuyla hareket edeceğim. Kaliteli alet edevat başarının ilk anahtarıdır. Peşpeşe iki özlü söz patlattım :D
Helici olup da buna katılmamak mümkün mü :thumbup:

Bir YDS daha geçti... 90 alırsam anında 550 dominator siparişi veriyorum %p Alamazsam yine sipariş veriyorum ama yılbaşı gibi :laugh:

Rasim Öztürk' Alıntı:
Bir YDS daha geçti... 90 alırsam anında 550 dominator siparişi veriyorum %p Alamazsam yine sipariş veriyorum ama yılbaşı gibi :laugh:
Allah'ım lütfen Rasim kulun 90 ve üzeri alsın :thumbup:

Rasim Öztürk' Alıntı:

Demiştim bu çocuk alır diye :laugh:

91,25

Dominator için biraz beklemede kalayım yine de... Black friday olur, christmas olur...

Rasim Öztürk' Alıntı:

91,25

Dominator için biraz beklemede kalayım yine de... Black friday olur, christmas olur...
Tebrikler Rasim. :bravo:

Dominatörü ne zaman görürüz takribi. :laugh:

Rasim Öztürk' Alıntı:

91,25

Tebrikler Rasim :thumbup: En kral modeli hak ettin bence :bravo: :halay:

Rasim hadi gözün aydın tebrikler

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Akşam muttalıp slash videosunu buraya koyayım, pas tutmuş buluşma başlığımız :laugh:

Koca koca adamlar, çocuklar gibi şendik dün :)

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

2.12 deki takla güzelmiş bu arada...