[Urun]: Dji F550 Hexacopter Apm 2.6 Toplama Konusu
Auto Tune:
Evet bu konuyu paylaşmadım sanırım
Evet yapmıştım ama videoya almadım sonrada model değişikliğine gittim diye sanırım birdaha değinmedim soru da gelmeyince.
- Kısaca yapılmalı mı? Bence yapılmalı.
Kesinlike rüzgarsız bir ortamda olmalı sakin sessiz sedasız bir ortamda auto tune Apm tarafından hafızaya alındığında sağlıklı çalışacaktır.
Önce Auto trim yapmakta fayda var. Bu iki özellikte Channel 7/8 den komut alıyor. Kumandanızın trim ayarlarını ortaya alın. Missin Planner ekranında Extend Tuning sekmesinden halledebiliriz işimizi. Channel 7/8 e Auto trim komutunu sekmeden seçelim. Gerekli switch atamasını yapmamız gerek tabiki kumandayı. Bu özellikleri bir kerelik kullanacağımız için geçici atama yapabilirisiniz kumandasında boş kanal olmayanlar için.
Kumanda ayarları ortaya alındıktan sonra hover pozisyonununa geçip Auto tune atatığım switchi atıyoruz , bir süre hover kaldıktan sonra ortalama 25 saniye ki 1 dakika kalın kontrolü sağlamaya çalışın stickler orta pozisyonda olsun hover sırasında yani 1500 lü değerlerde, ardından iniş yapıyoruz. disarm etmetin! iniş yapın 5 saniye bekleyin. hafızaya alır. Stabilize modda kalkış yaparak kontrol edin.
Auto Tune ise yine rüzgarsız ortamda yine Channel 7/8 vasıtasıyla bu kez Auto Tune seçimiyle yapılan bir işlem. Burada eksen hareketlerini ve özellikle multinin yön tepkimelerini bedensel olarak sayısal manaada Apm e öğretmesidir Türkçe açıklayacak olursak. Sağa sola ileriye geriye 45 lik açılarla yön verecektir. Aktif etme olayı yine hover ve aktifleştirme switch yardımıyla stabiliteyi sağlamak drifti minimuma indirgemek için yapılması gereken bir durumdur. Fakat eğer ağırlık merkezleri zaten doğru değil ve genel setup ayarlarında sıkıntı var ise tam başarı elde edilemez. Açık geniş bir alanda Auto Tune yapın. MP üzerinden switch ayarının doğru olup olmadığını kontrol edin mutlaka. Nette dökümanlar mevcut. Kontrollü bir şekilde yapılmasını öneririm. farkedilir düzelme olacaktır. ya da manuel olarak sorunlu yön için değerleri MP de de girip işin içinden çıkılabilir. Auto Tune denemelerinde başarısız olunanlarda var kırımla sonuçlananlarda var.
Sırasıyla;
- Burada Alt hold moda ihtiyacımız var.
-Önce ch 7 ye Auto Tune ataması yapıyoruz
-Stabilize modda kalkış yapıyoruz.
-Hoverdaykan Alt Hold mode a geçiyoruz
- Auto tune atadığımız Channel 7 switchini aktifleştiriyoruz
-Havada sağlı sollu ileri geri dans etmeye başlayacak multi.
-Sonra duracak eğer beğendiyseniz, Channel 7 switchini KAPAMADAN! indirin ve disarm edin.
-Hafızaya almıştır.
-İnmez iseniz dance a devam edebilir.