[Davet]: Adana 2.Geleneksel Funfly ve Kebap Bulusmasi -07.08/11/15

[Davet]: Adana 2.Geleneksel Funfly ve Kebap Bulusmasi

Arkadaşlar benide listeye ekleyin. Şuan için tek geleceğim ama eşimle de gelebilirim belki ilerleyen tarihlerde belli olur.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:saygilar: hocam Adanaya 100km yakın hatayın ilçedesindeyiz kendi imkanlarımızla uçuş gününde belirtilen adrese gelip sizlere katılabilirmiyiz ? isteğimiz sizlerle tanışmak.Ama geleciğimiz kesin değil fakat konuyu takip ederek haberdar olunuruz. Teşekkürler..

Batuhan GÜLDEREN' Alıntı:
:saygilar: hocam Adanaya 100km yakın hatayın ilçedesindeyiz kendi imkanlarımızla uçuş gününde belirtilen adrese gelip sizlere katılabilirmiyiz ? isteğimiz sizlerle tanışmak.Ama geleciğimiz kesin değil fakat konuyu takip ederek haberdar olunuruz. Teşekkürler..
Elbette Batuhan. Şu aşamada Pazar günü uçuş kesin var. Siz de pazar günü direk uçuş pistine gelebilirsiniz.
Şimdilik isminizi 2 kişi olarak yazıyorum. İptal olursa haber verirsin zira mangal olayında sayı önemli ;)

Yozgatta güzeldi ama şahsen ben geleneksel buluşmalarda aldığım keyfi alamadım.İlk defa tanıştığım arkadaşlarla doğru düzgün muhabbet edemedik. O yüzden Adana bulusmasina katılımın en az Yozgat kadar rica ediyor ve bekliyorum. :)

Harika 3d uçuşlar izleyebileceğiniz pilotlarimizda kendi içimizde mevcut zaten. :halay: :halay:

Arda Erkan' Alıntı:
Yozgatta güzeldi ama şahsen ben geleneksel buluşmalarda aldığım keyfi alamadım.İlk defa tanıştığım arkadaşlarla doğru düzgün muhabbet edemedik. O yüzden Adana bulusmasina katılımın en az Yozgat kadar rica ediyor ve bekliyorum. :)

Harika 3d uçuşlar izleyebileceğiniz pilotlarimizda kendi içimizde mevcut zaten. :halay: :halay:

Aynen katılıyorum arda bu defa herkesle bol muhabbetimizde olur inşallah ama uçuşlarda sanki fırsat bulamayiz gibi 1 güne
Sığmaz çünkü ???

Ama sunada inanıyorum en az yozgat kadar kalabalık oluruz ortalama 50 -60 kişi oluruz daha fazlasida olabilir mehmet abi bizi 2 kişi yazmış ama
Biz 5 ile 10 arası kişi olabiliriz.))) :RCKolik: :halay: :halay: :yuppi: :halay: :bravo:

Vay be bir gun forma giremedim amasyaya gittim geldim ortalik ayaga kalkmis bensiz adana olurmu bekle bizi adanaaaaa :RCKolik:

Bide mehmet abi gelen arkadaşlar.

Kendi aracı ilemi, yoksa tutacağımız araç ile mi seyahat yapıcak. Onu da belirtelim . Çünkü ona göre araba ayarlamaya çalışıcağız. :lol:

tamerkaymakci' Alıntı:
Mehmet abi bizde ailecek gelmek istiyoruz 2,5 kişiyiz ama şimdilik kesin değil, listeye ilave etme bizi abi. Biletleri alınca haber vereyim :) :)

Hanıma bilerek öğlen vakti sordum aç olduğu zaman kebabı duyunca hayır diyemedi ;D
belki inanmazsın ama ben de konuya kebaptan girdim. Ben de gelmek istiyorum ama kesin değil henüz.
Bir de seçimden sonra olacak. inşallah ortalık sakinleşir.

%100 vermemekle beraber 1 kisi bende geliyor olacagim inşallah, tarih yaklasinca netlesir durumum,
Uçakla geliyor olacagim gelebilirsem, model getiremem,

Adanaya inince bir vasita organizasyonu olacak anladigim kadari ile :)

ERHAN YILMAZ' Alıntı:
Bide mehmet abi gelen arkadaşlar.

Kendi aracı ilemi, yoksa tutacağımız araç ile mi seyahat yapıcak. Onu da belirtelim . Çünkü ona göre araba ayarlamaya çalışıcağız. :lol:
Adana'lı arkadaşlar haricinde şimdilik bir tek şehirdışından gelenlerden Mustafa'da araba var gözüküyor. Onu da not aldım.

Cahit Kaş' Alıntı:
belki inanmazsın ama ben de konuya kebaptan girdim. Ben de gelmek istiyorum ama kesin değil henüz.
Bir de seçimden sonra olacak. inşallah ortalık sakinleşir.
İnşallah Cahit Hocam. Nasip olur da Adana'da da görüşürüz %p

Evrim SUTEL' Alıntı:
%100 vermemekle beraber 1 kisi bende geliyor olacagim inşallah, tarih yaklasinca netlesir durumum,
Uçakla geliyor olacagim gelebilirsem, model getiremem,

Adanaya inince bir vasita organizasyonu olacak anladigim kadari ile :)
Evet Evrim Adana içi gezme olayında Minibüs kiralananıyor.

Bu arad ismini Listeye ilave ettim, gelemeyecek olursan haber verirsin Otel rezervasyonunu iptal ettiriz ;)

Mehmet abi ben herzamanki gibi erdeniz ile birlikte gelmeyi dusunuyorum bir sikinti olmaz ise 2 kisi :RCKolik:

Hafta sonu yoğunluktan konuyu güncellemeyi unuttum ama artık netleştirelim.

Çoğunluğa uyduğu için kesin ve nihai tarih, 07-08 Kasım 2015 olarak kararlaştırılmıştır. Adana'da görüşmek üzere :halay:

NOT: Konu başlığı ve içerik güncellenmiştir ;)

Az önce Sabiha Gökçen üzerinden biletleri aldım :thumbup:

TK7260 07.Kas.2015 / 07:15 İSTANBUL/Sabiha Gökçen Havalimanı 07.Kas.2015 / 08:40 ADANA/Adana Havalimanı Ekonomi
TK7263 08.Kas.2015 / 20:55 ADANA/Adana Havalimanı 08.Kas.2015 / 22:25 İSTANBUL/Sabiha Gökçen Havalimanı Ekonomi

Benim saydığım 19 kişi minibüs kullanıcak.

Yaklaşık olarak bir sayı alırsak daha iyi olur.

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Az önce Sabiha Gökçen üzerinden biletleri aldım :thumbup:

TK7260 07.Kas.2015 / 07:15 İSTANBUL/Sabiha Gökçen Havalimanı 07.Kas.2015 / 08:40 ADANA/Adana Havalimanı Ekonomi
TK7263 08.Kas.2015 / 20:55 ADANA/Adana Havalimanı 08.Kas.2015 / 22:25 İSTANBUL/Sabiha Gökçen Havalimanı Ekonomi
İstanbul (SAW) Adana (ADA) 07.11.2015 07:1507.11.2015 08:40TK7260 U Class

Adana (ADA) İstanbul (SAW) 08.11.2015 20:5508.11.2015 22:25TK7263 U Class

erdeniz ve benim biletlerimde aynı uçağa alınmıştır mehmet abi