[Davet]: Adana 2.Geleneksel Funfly ve Kebap Bulusmasi -07.08/11/15

[Davet]: Adana 2.Geleneksel Funfly ve Kebap Bulusmasi

Mustafa Çoban.' Alıntı:
Benide yazın ben kesin ama o zamana kimin kolundan tutar getiririm bilemiyorum.
Mustafa sen de Cumartesi gününden gelip, otelde kalırsın değil mi ? Yoksa Pazar sabahı direkt mi sahaya gelirsin ??

Mehmet abi ben de ailece gelmeyi düşünüyorum :)
Ben eşim ve oglum :saygilar:

İbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:
Mehmet abi ben de ailece gelmeyi düşünüyorum :)
Ben eşim ve oglum :saygilar:
Vay bir harika haber daha :thumbup: Bu arada Ibrahim otelde kalacak mısını yoksa Pazar günü sabahı mı gelirsiniz. "Otel ve Minibüs" organizasyonu için soruyorum.

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Süper haber :halay: Şimdilik listeye ilave ediyorum, kesin olmadığını belirterek.

Bu arada TARIH konusunda buradan DUYURU da bulunacağız. Ondan önce bilet falan alayım deme Tamer ;)

Tamam abi kesin tarih belli olsun, aksilik olmazsa işallah 11. sıraya perçinletirim ismimi :laugh:

Mustafa sen de Cumartesi gününden gelip, otelde kalırsın değil mi ? Yoksa Pazar sabahı direkt mi sahaya gelirsin ??
bu sefer uçacağım için otelde kalacağım cumartesi baraja kahvaltıya yetişirmiyim bilemiyorum abi :halay:
edit: arabamla gelirim tek veya +1 ile gelirsem 2-3 kişi şehir içinde alabilirim.

Mustafa Çoban.' Alıntı:
bu sefer uçacağım için otelde kalacağım cumartesi baraja kahvaltıya yetişirmiyim bilemiyorum abi :halay:
edit: arabamla gelirim tek veya +1 ile gelirsem 2-3 kişi şehir içinde alabilirim.
O zaman otel için seni de ilave ediyoruz. Artı Araba durumunu da liste de belirtelim, gerekli olursa kullanırız ;)

Her ne kadar konuyu ilk açtığımızda:

"Bu nedenle bu bulusmaya katilmak isteyen arkadaslar, durumlarini ve sartlarini mesaj olarak bu salı (15.09.15) gunune kadar bizlerle paylasirlarsa ortak bir paydada nihai plani yapalim diyoruz." demiş olsak da gördüğümüz kadarı ile tarih epey bir kişi için uygun. Şu aşamada : TOPLAM : 15 Pilot / 28 Kişi

Uçak bilet fiyatlarındaki avantajı kaçırmamak için hızlı olmak en mantıklısı.

Bu nedenle Alternatif öneri için tarihini 12.09.15 yani yarın,Cumartesi akşamı olarak revize ediyoruz.

İyi sormuşum yaa, bütün ekip bu anı bekliyormuş meğersem :laugh:

Rasim Öztürk' Alıntı:
İyi sormuşum yaa, bütün ekip bu anı bekliyormuş meğersem :laugh:
Türker ile dün konuştuk ve konuyu 10 gün sonra falan açalırız diye düşündük :laugh:

Şimdi sen sabahdan gündeme getirince, madem gidilecek konusu da tarihi de netleşsin dedik ve sağolsun dostlar da konu açılır açılmaz hızlı bir dönüş yapınca, konu hemencecik toparlanmış oldu.

İşte aile işte :RCKolik: farkı diyelim :halay:

Az önce Otel konusu da netleşti. Geçen sene kaldığımız "Yol İş Holiday Adana" otelinden çok memnun kalmıştık. Bu yüzden aynı otelde kalalım dedik.

Fiyatlarda geçen sene olduğu gibi gayet iyi ve sadece 5 TL artış var. Yani :

-- Tek kişilik oda : 90 TL
-- Çift kişilik oda : 130 (2 kişi Toplamı)
-- Üç kişilik oda : 180 TL (3 kişi Toplam)

Vay be 1 gün girmedim foruma funfly oluyor 30 kişi geliyor Adana ya şaşırdım vallahi :laugh:
Bizi yazabilirsin Mehmet abi mutlaka görüşürüz zaten. ben ve sevgilim+ çağatay kıpçak :laugh:

Vay bir harika haber daha :thumbup: Bu arada Ibrahim otelde kalacak mısını yoksa Pazar günü sabahı mı gelirsiniz. "Otel ve Minibüs" organizasyonu için soruyorum.

Abicim büyük ihtimal arkadaslarimda kaliriz c.tesi gecesi.
C.tesi orda olup sizlerle geçirilecek zamani kacirmamak lazim :saygilar:
Ama yinede bir değişiklik olursa en kısa sürede haber ederim

Yine bir RC kolik buluşması olacak vallahi güzel geçen sefer acemilik çektik (yabancılık)
Ama bu defa çok farklı olacak bekleriz inşallah hepinizi
Unutulmaz gün olur :RCKolik: :thumbup:

Bir aksilik olmadığı taktirde bende geleceğim, eşimin cumartesi çalışması sebebiyle durumu net değil ama izin alabilirse birlikte geliriz. Tekmi eşlimi gelme durumum anca son hafta belli olur.

Tevfik Sıkılı' Alıntı:
Bir aksilik olmadığı taktirde bende geleceğim, eşimin cumartesi çalışması sebebiyle durumu net değil ama izin alabilirse birlikte geliriz. Tekmi eşlimi gelme durumum anca son hafta belli olur.
Vay abi demek yine Adana'da beraberiz :halay: Ben şimdilik 2 kişi olarak yazıyorum sonra sen revize edersin :)