[Davet]: 18-19 EKİM 2014 ANKARA BULUŞMASI

Isa Sarı' Alıntı:
Baja'yı asfaltta kullanırız, hafta sonu boş olacağı için kimse olmaz.

Üçünü de bekliyoruz Oğulcan. Bir de sim kumandası vardı, hatırlatayım :thumbup:

Sim kumandasi gecen haftadan beri benimle beraber arabada geziyo :)

Arkadaşlar, Emre gelemediği için anten kablosu veremeyecek bana anten kablosu olan varsa 10 cm kadar getirebilir misiniz?

Getireceğim modeli yazmıyorum çünkü modelimden utanıyorum :)

Hakan YEŞİLLİ' Alıntı:
Arkadaşlar, Emre gelemediği için anten kablosu veremeyecek bana anten kablosu olan varsa 10 cm kadar getirebilir misiniz?

Getireceğim modeli yazmıyorum çünkü modelimden utanıyorum :)

Hakan Model yazmazsan neye göre anten kablosu getirecekler :D muhtemelen senin heliye olabilecek v911 v922 v977 üzerinde bulunan 7-8 cm uzunluğundaki kablodan lazım. bende mevcut değil ama konuya bakan gelecek biri var ise getirir inşallah...

Güneşli, ama soğuk bir hava bizi bekliyor beyler. Sıkı giyinmeyi unutmayın :)

Buluşma tamamdır artık paylaşımları merakla bekliyoruz...

Nerde kaldi gorseller ama :)

Hadi ya gelemedik bari fotoları videoları görelim.

Çok güzel, ama oldukça rüzgarlı bir buluşmaydı :) Katılan herkese teşekkürler. Yine 3D uçuş göremedik, ama olsun. Bu kez çok kalabalıktık. 17 kişiyi sayabildim ben :)

Ben de esas fotoları bekliyorum, ama bende olan birkaç fotoğrafı paylaşıyorum. Esas fotoğraflar gelince ilk mesajı düzenleyip eklerim. Bu noktada Akın konuya bekleniyor :)

Bir not: Ankara ekibi henüz ısınma aşamasında. O yüzden şu anlık yeteri kadar video ve fotoğraf, hatta uçuş yok. Her buluşmada biraz daha iyiye gidiyoruz. Bundan sonrakilerde özel efektli fotoğraf ve videolar, bol bol uçuş ayarlayacağız sadece buluşmalar için :)

İşte bazı kareler:

Oğulcan ve Gaui X5'i. Harika bir makine:
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Akın ve arkadaşı ile Trex 600 Nitro. Bu canavarla tozu dumana kattık:

Bu da bendeniz, hayatında ilk kez bir nitrolu 600 sınıfı görmüş (hatta görmekle kalmayıp kucaklamış bir masum) olarak:

250'lik bir quadcopter. Yarışları bile yapılıyor bunların:

Ve bonus: Oğulcan'ın Baja'sı. Buluşmada insanlar helikopterleri bırakıp dakikalarca bununla ilgilendi:

Bunlar da birkaç ufak video:

Sicaklık farkından dolayı ilk ayar uçuşumdan sonra gerçek uçuşlarıma geçicektim ki debriyajdan kaynaklı sorun yaşadım. O yüzden kendi adıma şansız bir gün olsada sizleri tanımak çok güzeldi. Gelen herkesin ayağına sağlık.Bende ki foto ve videoları eklerim. :D

Bende olsam 14 kişi olacakmışız yürü bee işte "Ankara Ekibi" kendimize bir clan ismi bulalım sayıca üstünüz :p
Videoları izlemeye başlıyorum şimdi yorum yapacağım ekstradan.

Rüzgar biraz elimizi kolumuzu bağladı (mikrocular olarak :laugh: ) ama v977 nin rüzgara karşı verdiği savaşa ve ayakta nasıl dimdik kaldığına şahit olduk. Genel anlamda keyifli bir gündü, katılan herkese teşekkürler :RCKolik:

Hover'lar ve alan turları üzerine sohbet muhabbet umarım kırımsız uçuşlar yaşanmıştır bizim göremediğimiz zamanlarda. Oğulcan da küçük bir talihsizlik yaşamış ilk kalkışta kuyruk ile ilgili sanırım. Kırımsız olsun gerisi önemli değil ellerinize ayaklarınıza sağlık Ankara ekibi. Hepinize ayrı ayrı teşekkürler, gelemesemde buradan güzel dostluklar edinildiğini görebildim darısı inşallah diğer buluşmada benim başıma.

Oğulcanın sorunu çözdük ya gain fazlaydı sadece model gayet güzel uçuyor.:thumbup:

Mekan harikaymış ben bu sahada neler yapardım neler :laugh:
Bende istiyorum buraya gidip uçmak :)