Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende geliyorum ama Trex 500 ü getirsemmi bilemedim.
Ayar yapılması gerekli ve model araba gibi kolay hiç degil kumanda turnigy 9x er9x yazılım yüklü olarak 2ci el aldım.
Kadir çok haklısın Ben bile Turnigy 9XR kullanabilmek için Downgrade yapmıştım, sonra da sattım zaten ER9X yazılımı helici için ne yazık ki tam bir çin işkencesi....
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Yarın gelecekler yazsın da bilelim kimler geliyor Yarın tahmini 12- 1 gibi alanda oluruz diye düşünüyorum. Bana özelden numaranızı da verebilirsiniz yolu felan bulamazsınız bi şey olur ararsınız
Bu arada mangal yakmaya karar verdik mangalı ben getiriyorum herkes kendine göre yiyeceğini içeceğini alıp gelirse iyi olur Artık tavuk, sucuk, kofte ne isterseniz alıp gelin pişiririz
bir aksilik olmazsa yarın geliyorum.tamer biraz yardimci oldu sağolsun adres için buluruz sanırım. bugun ege kıyıları Çeşme izmir ve bodrum ruzgarliydi. yarın inşaallah sakin bir hava olur keyfini çıkarırız hemen hemen 200-250 km yol gelicem. ama buna değer.rc kolik sitesine ve bu gibi etkinlikleri düzenleyen arkadaslara şimdiden teşekkür ediyorum. :agreed: