Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla arkadaşlar dediğim gibi, esasen o tarihte Ankara'da olmam gerekiyor, bir sonraki hafta da Aydın dolaylarında olucam. Genelde mantıklı bir insan olmakla beraber, şu buluşmaya katılmayı o kadar istiyorum ki, mantığı yenebilmek için kendi kendime argümanlar üretmeye çalışıyorum. Önümüzdeki hafta içindeki gelişmelere bağlı olarak, gelmek için elimden geleni yapıcam, tabi ekibi de peşimden sürüklemek için de İnşallah görüşürüz
Tamer abi buluşma saatide eklerseniz daha mantıklı olur sahsımca
Hem ben ilk defa geliyorum
bundan sonrada gelicek arkadaşlar içinde iyi olur düşüncesindeyim.
Saygılar hürmetler
Mehmet Abi saolasın bende senden rica edecktim adresimizi sabitlermisin diye
Emre Kaman' Alıntı:
Valla arkadaşlar dediğim gibi, esasen o tarihte Ankara'da olmam gerekiyor, bir sonraki hafta da Aydın dolaylarında olucam. Genelde mantıklı bir insan olmakla beraber, şu buluşmaya katılmayı o kadar istiyorum ki, mantığı yenebilmek için kendi kendime argümanlar üretmeye çalışıyorum. Önümüzdeki hafta içindeki gelişmelere bağlı olarak, gelmek için elimden geleni yapıcam, tabi ekibi de peşimden sürüklemek için de İnşallah görüşürüz
Emre sizin programı, işlerin durumunu bilemiyorum ama işallah en mantıklısını yapıp buluşmaya gelirsiniz
Ekip derken Eskişehir yanında Kocaeli ekibinide kastettin değilmi Emre
Bizim de işimiz varmış dün hanım söyledi ama ben baskınlığımı kullanıp eşimden özür dileyerek pazar için izin kopardım
İşin şakası bu senenin en güzel buluşmasını yapacağız işallah
Kaan ÖZLER' Alıntı:
Tamer abi buluşma saatide eklerseniz daha mantıklı olur sahsımca
Hem ben ilk defa geliyorum
bundan sonrada gelicek arkadaşlar içinde iyi olur düşüncesindeyim.
Saygılar hürmetler
Mehmet Abi saolasın bende senden rica edecktim adresimizi sabitlermisin diye
....
Ekip derken Eskişehir yanında Kocaeli ekibinide kastettin değilmi Emre
Rica ederim Tamer Diğer taraftan gerçekten ben de gelmeyi çok isterim ama malum Ramazan....
Ama söz allah nasip ederse 2015 yılı bitmeden Adana, Eskişehir yaptığımıza benzer BÜYÜK bir buluşma organize edelim IZMIR'de de
Rica ederim Tamer Diğer taraftan gerçekten ben de gelmeyi çok isterim ama malum Ramazan....
Ama söz allah nasip ederse 2015 yılı bitmeden Adana, Eskişehir yaptığımıza benzer BÜYÜK bir buluşma organize edelim IZMIR'de de
İşallah güzel bir buluşma düzenleriz Mehmet abi. Ama doğrusunu söylemek gerekirse Adana ve Eskişehir deki güzel organizasyonları gördükten sonra biraz tırstım altından kalkabilirmiyiz diye
Biz grupça oturup plan yapalım en kısa zamanda
İşallah güzel bir buluşma düzenleriz Mehmet abi. Ama doğrusunu söylemek gerekirse Adana ve Eskişehir deki güzel organizasyonları gördükten sonra biraz tırstım altından kalkabilirmiyiz diye
Biz grupça oturup plan yapalım en kısa zamanda