Sumer Yamaner
Moderator
- Web sitesi
- www.sumeryamaner.com
- İlgi Alanı
- Uçak
Banggood'dan aldım.Ben Ender 3 için şunu daha uygun buldum. Bastım, denedim, çalışıyor.Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Sümer abi yükseltme kitini nereden aldın, link verebilir misin? Yerel satıcılarda bulamıyorum.
BL Touch'ta 3x3 grid mi tarıyorsun yoksa daha mı fazla nokta tarıyorsun? Gerçi senin tablan camdı, 3x3 yeterli olur herhalde. Ben stock buildtak benzeri tablayı kullandığım için 3x3 kesmiyor malesef. PEI çelik tablam da var, onda da aynı, 7x7 anca kesiyor Ama ben BL Touch'ım olmasına rağmen hala Manuel Mesh Bed Leveling kullandığım için 49 noktayı ayarlamak çok zevkli oluyor
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Dün akşama kadar Jyers firmware ile 3 x 3 kullanıyordum. Dediğin gibi camda sıkıntı olmuyor. Ama dün akşam başka bir firmware buldu bir arkadaşım. Hemen atladım.
Cura'da parçanın thumbnailini oluşturup gcode'a ekledin mi, onu ekranda gösteriyor. Çok mu önemli? Hayır. Ama başka bir sürü ıvır zıvır özellik de var. Onu deniyoırum şimdi. O 5 x 5 tarıyor. Ama hızlı tarama yapıyor. Birkaç parça basayım bakayım nasıl olacak.