Castle Talon 90A Cut Off 550 Dominator
Manuelde kumandanın anteni modeli görecek şekilde diye gösteriyor, o şekilde 30 metre içindeki mesafe de komut veriyorsun sınır 30 metre. Komutlar da sıkıntı yoksa Satellitalar hala yanıyorsa sorun yok.
ama komutlarda sıkıntı var kesintiye uğruyorsa bi ara araştırmıştım, RX-TX modüllerinde sorun olduğu felan yazıyordu, çekim alanıyla alakalı yani.
Sen telefonla konuşacak kadar uzaklaştığında menüye girmiş ve trainer butonuna basılı halde mi denemiştin abi
Abi Range Test aynen dediğin gibi modele enerji verip, kumandadan Range menüye girip trainer butonuna basılı tutuyorsun.Cahit Kaş' Alıntı:Ben Spektrumun Range testi menüsünü anlamadım bi türlü. Nasıl kullanılır bilmiyorum. Trainere basın diyor e sonra...
Bi ara baya bir uzağa gittim. Uçuşta o mesafeye hiç gitmem. Tabi Esc motor bağlantılarını sökmüştüm. Helinin yanındaki biriyle telefonda görüşüp helinin komut aldığını öğrendiğimde içim rahat etmişti.
Manuelde kumandanın anteni modeli görecek şekilde diye gösteriyor, o şekilde 30 metre içindeki mesafe de komut veriyorsun sınır 30 metre. Komutlar da sıkıntı yoksa Satellitalar hala yanıyorsa sorun yok.
ama komutlarda sıkıntı var kesintiye uğruyorsa bi ara araştırmıştım, RX-TX modüllerinde sorun olduğu felan yazıyordu, çekim alanıyla alakalı yani.
Sen telefonla konuşacak kadar uzaklaştığında menüye girmiş ve trainer butonuna basılı halde mi denemiştin abi