Blade 130x & RedBull 130x Teams
Sevgili Blade 130x & RedBull 130x Teams üyeleri,bugün maalesef bu güzel havada buluşma sahasına gidemedim karadeniz ekibi bensiz sürmene çamburnunda uçtular.Ama ben de bulduğum küçük arada evin önünde 2 pil redbull,3-4 pil de 130x le uçuş gerçekleştirebildim,redbull un dışarıda ilk uçuşuydu.hem 130x hem de redbull bugün ilaç gibi geldi.130xle evden balkondan 4 uçuş gerçekleştirdim birkaç video var.
Videolar yüklendikçe ekleyecem,ilk olarak redbulll...
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Sıradaki video blade130xle balkondan denediğim half pirolar ve akabinde kırım var
130xle balkondan yaptığım 3. uçuşta model kendi kafasına göre tarlaya çakıldı.Bu kırımın sebebini bir sonraki videoda açıklayacam,ilginç bi kırımdı.Tahmin eden varsa tahminleri alabiliriz...
Bu videoda kırımın sebebi var,ilk kez böyle bir şey oldu,demek ki redbull'dan kullanılacak ilk parça swashplae imiş,gerçi elimle oturtup uçmaya devam ettim,ama güven vermedi,çatlak var değişmek şart...
bu videoda da kırım sonrası swashplatedeki bilyayı elimle yerine oturttuktan hemen sonra,yani düşüşten hemen sonraki kısa uçuş videosu,burda 130xin bu kadar feci bir düşüşü neredeyse kırımsız atlatabildiğini tekrar görmüş oldum,daha fenalarından kırımsız kurtulduğuna şahidim...İşte mikro modelin güzellikleri,tek sıkıntı 3 kat merdiven inip çıkmak zorunda kaldım
iyi seyirler...