Blade 130x & RedBull 130x Teams

Bence tbs kuyruk boom falan fuzuli masraf.Sen standart kuyruk boomu al. 12 dolarlık motoru kullananlar var.Sorunlu olduğunu sanmıyorum. Sen şimididen başlamıssın masraf kapsını açmaya :) Ben 1000 tl harcamıştım :) Az önce hobbyking den 450 lik heli için sepet oluşturdum.Bir sürü şey ekledim. 90 tl cik tuttu :) 130x için o tarz parçalar ekleseydim büyük ihtimalle 90 dolar tutardı :)

Türker Akgün' Alıntı:
Hayırlı uğurlu olsun Mehmet, keyifli uçuşlar. :thumbup:
Teşekkürler Türker abi yeni modele formda girebilmek için bir mikro şarttı :halay:

oguzhannn' Alıntı:
Bence tbs kuyruk boom falan fuzuli masraf.Sen standart kuyruk boomu al. 12 dolarlık motoru kullananlar var.Sorunlu olduğunu sanmıyorum. Sen şimididen başlamıssın masraf kapsını açmaya :) Ben 1000 tl harcamıştım :) Az önce hobbyking den 450 lik heli için sepet oluşturdum.Bir sürü şey ekledim. 90 tl cik tuttu :) 130x için o tarz parçalar ekleseydim büyük ihtimalle 90 dolar tutardı :)
Aslında şu an için kuyruk plastik dişlisini değiştirip tekrar modeli ayağa kaldırayım, o zaman bir daha bakıcam motorun performansına , sonuçta eksiyi fazla verdim hata benim :)
Kuyruk için de acele etmicem tekrar ayağa kalkınca bir şeyler düşüneceğim :coolxf:

Mehmet'e her daim moral vermeliyiz , sonuçta 130x'e karar kıldı ve sonuna kadar destekleyip saygı duyuyoruz...
HK klon üzerine çalıştığı için gerçekten hesaplı (bir de B post kargosu kazık gibi olmasa :( ) , ama orjinal kitlerin parçaları malesef o kadar hesaplı olamıyor , 450 de üzerine düşersen , upgrade idi servoları kaliteli olsun , motoru da güzel olsun , hadi 6 S olsun dersen , o da güzel yer , aslında hobinin ne kadar esnek olduğu ortada , maddi güce göre değişiyor ; 1000 lira masraflar falan , düzenli olarak gidersen çok değil...ama Mehmet kardeşim , bence de çok lükse ve upgrade'e yönelme derim , mümkün olduğu kadar kurtarıyorsa stok parçalarla çalışman iyi olur...Yoksa fantezinin sınırı yok ki , benim 250 'yi Bavarian'la uçurmayı düşünmem gibi mesela :laugh: , ama bu sadece düşünce tabii ki , gerçek hayatta asla olmayacak böyle bir şey... :lollol: Tarot kraldır... :lol:

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Mehmet'e her daim moral vermeliyiz , sonuçta 130x'e karar kıldı ve sonuna kadar destekleyip saygı duyuyoruz...
HK klon üzerine çalıştığı için gerçekten hesaplı (bir de B post kargosu kazık gibi olmasa :( ) , ama orjinal kitlerin parçaları malesef o kadar hesaplı olamıyor , 450 de üzerine düşersen , upgrade idi servoları kaliteli olsun , motoru da güzel olsun , hadi 6 S olsun dersen , o da güzel yer , aslında hobinin ne kadar esnek olduğu ortada , maddi güce göre değişiyor ; 1000 lira masraflar falan , düzenli olarak gidersen çok değil...ama Mehmet kardeşim , bence de çok lükse ve upgrade'e yönelme derim , mümkün olduğu kadar kurtarıyorsa stok parçalarla çalışman iyi olur...Yoksa fantezinin sınırı yok ki , benim 250 'yi Bavarian'la uçurmayı düşünmem gibi mesela :laugh: , ama bu sadece düşünce tabii ki , gerçek hayatta asla olmayacak böyle bir şey... :lollol: Tarot kraldır... :lol:

Aynen Hakan abi Eurowarehouse sabit 21dolarla çalışıyor tam lipoluk+elektroniklik ;D 130x'e gelirsek zaten 1 dişli yedim yedeğini takalım tekrar uçarsa aynı stabilitede biraz daha modelle scale uçuşlar yapmaya çalışıcam ,bütçemi sürpriz modele saklayacam ,yoksa bu bataklığa Upgradelerle girmeye başlayacam ki hoş olmayacak ;D

Mehmet 130x için 1000 lira harcayanlardanım :D Hiç o yola girme kardeşim.. Üzerindeki motorun boğulması normal, çok iyi pitch kontrolü istiyor model. Açılarını mümkün olduğu kadar düşük tut. Helidirect'teki quantum motorsa bahsettiğiniz, ben aldım, kullandım. Orjinal motordan daha iyi olduğu kesin, ama güç olarak çok da fazlası yok. Sadece out-runner olduğu için daha iyi soğuyor, frame içine tam uyuyor, dışarı çıkmıyor (ama yine de plastiği biraz kesmek gerekiyor). Motor konnektörsüz geliyor bu arada. Aslında o motor da 40 dolarlık ama indirime girmişti, çıkamadı :D Rasim eox motorlardan kullanmıştı, onlar güç olarak fark ediyor. Kuyruğa en iyi gelen şeylerden biri lynx'in XL supportları. Belki bir de metal tail case.

Arkadaşlar linkteki frame den elinde olan var mı,satmak isteyen...3s 130x topluyorum fakat elimdeki framelerle ancak lineer servo kullanabiliyorum,lineer servolarla sonuç başarısız mecburan rotary servo kullanacam,bu frame veya rotary servo kullanmaya olanak sağlayacak frame elinde atıl olan varsa değerlendirmek isterim...

Madem bugün uçuş yapamadık biz de o zaman ne zamandır frame değişmesi gereken 130x bakıma alalım dedik.
Dun en son uçus sırasında meydana gelen düşüş ile aileron servosu frame çıkmisti. Zaten ne zamandır iniş takımı kısmı da kırılti frame'in.

Hal böyle olunca geçtiğimiz aylarda Rasim göndermiş oldugu frame değerlendirelim dedik. Teşekkürler Rasim :halay:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Kış geldi, bakım onarımlar evde takılmacalar simülasyonlar başlıyor :laugh:

Kırımsız uçuşlar Mehmet abi :thumbup:

Rasim Öztürk' Alıntı:
Kış geldi, bakım onarımlar evde takılmacalar simülasyonlar başlıyor :laugh:

Kırımsız uçuşlar Mehmet abi :thumbup:
Ayne oyle Rasimcim :halay: 3 aydir bakim bekleyen hem 130x hem de mCPx BL bugun soyle guzel bir bakim yaptik, iyi oldu :D Modeller kendine geldi biraz :laugh:

Celalettin Yazkan' Alıntı:
Redbull team üyesi olarak aranızdayım :halay:
Hemen ilave edelim abi :halay: Ne zaman, kimden aldın peki abi ??

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Hemen ilave edelim abi :halay: Ne zaman, kimden aldın peki abi ??

Sent from my iPhone using Tapatalk
Levent kardeşim aracı oldu [emoji1]

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Celalettin Yazkan' Alıntı:
Levent kardeşim aracı oldu [emoji1]
Tekrar hayırlı olsun abi :thumbup: Senin gibi SCALE'ci de olması gereken bir mikro modeldi zaten ;)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Tekrar hayırlı olsun abi [emoji106] Senin gibi SCALE'ci de olması gereken bir mikro modeldi zaten ;)
Eyvallah Mehmet Levent kardeşim bir de hitec aurora 9 için orange modülü de hediye etti gemiye goturecegim orada ucururum elimiz paslanmasın.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi