Mehmet Kucuksari
Administrator
Bir ARF nasıl toplanır : EXTRA 330L BLACKHORSE
Hadi gözümüz aydın diyorum. Forum olarak yakından takip ettiğimiz bir modelin maiden uçuşunu da görmek bizlere ayrı bir zevk verdi. Güzel günlerde kırımsız nice uçuşlar Ömer abi
Abi bu arada inişler pek olmamış gibi geldi bana Ama dediğin gibi bunda senin değil, kafası iyi olan pilotun suçu var
Biz de geçen gün Türker ile kulaklarını cınlatmıştık abi, kimbilir yine nerelere gezmeye gitti diye Desene günahını almışız Model meğer maiden uçuşunu yapmış gibiOmer Erkan' Alıntı:Yeniden merhaba arkadaşlar. Neredeyse bir aydır uçuşa gitme fırsatı bulamamıştım. Nihayet geçtiğimiz Pazar bu fırsatı yakaladım. Tabii uçmayı bekleyen Extra 330L'yi götürmeyi ihmal etmedim. Başarılı bir şekilde ilk uçuşumuzu tamamladık. Biraz sol, biraz da yükseliş trimini saymazsak, Sümer beyin dediği gibi hiç trimsiz uçtu diyebilirim.
.......
Hadi gözümüz aydın diyorum. Forum olarak yakından takip ettiğimiz bir modelin maiden uçuşunu da görmek bizlere ayrı bir zevk verdi. Güzel günlerde kırımsız nice uçuşlar Ömer abi
Abi bu arada inişler pek olmamış gibi geldi bana Ama dediğin gibi bunda senin değil, kafası iyi olan pilotun suçu var