Ü
Üye silindi 8682
Guest
Kolay gelsin. Konfigirasyon iyi. Az gazla bile havalanıp rahat uçabilir. Az enerji harcar.
kanat servo kabloları strafor içerisinde düz bir kanalda sabit olduğundan bükme yapamam belki kuyruktaki servo için kuyruk çıtasına sarabilirim. esc ve alıcı bir birinden uzak durumda. esc'nin bec'ini kullanıyorum. ayrıca bir bec değilde extra bir pil kullanmamı öneriyorsunuz peki bu pili alıcıya direkmi bağlamalıyım yoksa harici bir bec devresi ile mi kullanmalıyımServo kablolarını döndürerek yay gibi bükün, girişim azalır. Esc ve alıcı birbirinden uzak durmasında yarar var. Bec kullanıyorsanız iptal edin, alıcıya ayrıca bir pil takın.
ikinci pil için sormak istediğim bu pili alıcıya takarken bec devresi veya voltaj düşürücü kullanmadanmı takmalıyım.Alıcının Bat girişine alıcı kılavuzunda yazılı gerilimi ayrıca bağlayın. Motora ayrıca gerilim verin. Esc ayar gerektirebilir, aynı esc'yi kullanmadım.
Alıcı uzerinde çalışma voltaj aralıkları yazıyordur. 4-6 v civari olur. Ben gibi dalgınlıkla 3s lipo bağlamayın, alıcıyla beraber 4 ödünç servo yakmıştımikinci pil için sormak istediğim bu pili alıcıya takarken bec devresi veya voltaj düşürücü kullanmadanmı takmalıyım.
servolar yeni ilk kez kullanıyorum.
Kullandığınız servolar ne ebat ve nedir ki, Ayrıca besleme gereği duyuyorsunuz? 12 gr. 2 kg torklu bır servo ne kadar ayrıca beslenmek ister? Hiç başıma gelmedi. Siz radyo ayarlarını kontrol edin, yada varsa servo tester ile servoları kontrol edin.
Eğer kanat servolarının bağlantılarında (Y bağlantı )bir hata yapmadınızsa servolardan bırı bozuksa sistemi alt üst edebilir.
10 adet uzatmam hepsini bir bir deneyeceğim şimdi. olmadı en az 100cm lik bir bakır kablo uzatması yapıcam birde onu deneyip geliyorumPeki başka uzatma kablosu bulup deneme imkanı var mı?