Başlangıç
Naza m lite almayı planlıyordum fakat fiyat olarak beni fazlası ile aşıyor şu anda. Şimdilik böyle bi kombinasyon yapayım dedim. İlerisi için mutlaka naza alıcam. Deneyim kazandıkça upgrade de olacak haliyle.
Tahmini olarak bu kombinasyona gidebilecek pil seçeneği nedir. Aklımdaki 5000 yada 5200 mah 30c . 10dk.+ yapılabilirmi .
Hocam Yanılıyorsam özür dilerim şimdiden.Tamamen okuduklarımdan anladığım kadarıyla soruyorum. Paralel olarak kullandığın piller birbiyle uyumlu değil nasıl paralel kullandın. Normalde cellerin uyumlu olması gerekmiyormu. Böyle bi paralel bağlantıda gücü biten pil diğerine zarar vermezmi.Ümit Piriştina' Alıntı:şimdi herkes itiraz edecek ama turnigy veya zippy marka,bendekiler böyle ,zippy 5200 mah 30C turnigy 2200 mah 20C bence bu şekilde paralel bağlanabilir.ağırlık 1480 gram artı
165 gram kamera, bayağı abarttım.bu soğuk günlerde 13 dak.uçuş ortaya çıkdı .aslında naza m lite ,m v2 ye çevrilmiş halinin fail safe modunu denemekdi amacım. yaklaşık 80 metre ilerden ve 50 metre yükseklikden iki kere fail safe modunu denedim ve mükemmel sonuç aldım .
yanlış anlama bu kadar spariş geçmişsin yerinde olsam birde naza m lite alırdım yeni ledli versiyondan.
Naza m lite almayı planlıyordum fakat fiyat olarak beni fazlası ile aşıyor şu anda. Şimdilik böyle bi kombinasyon yapayım dedim. İlerisi için mutlaka naza alıcam. Deneyim kazandıkça upgrade de olacak haliyle.
Tahmini olarak bu kombinasyona gidebilecek pil seçeneği nedir. Aklımdaki 5000 yada 5200 mah 30c . 10dk.+ yapılabilirmi .