Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese hayırlı akşamlar diliyorum merhabalar savöx sh 0257 servoların montajını yaptım alıgn sitesinden trex 450 plus dfc kullanım kitapçığındaki ayarları kumandama uyguladım
servoların hepsi çalışıyor gazı açınca paller tepki veriyor fakat dönmüyorr ters giden birşeyler var sanırım Kuman'dayi tanıyor 3gx mrs alıcı fakat kısa kısa aralıklarla ses çıkarıyor ? Sorun nedir acaba Kuman'dadan ayarları mı yapamadım acaba ayarlar konusunda yardımcı olursanız sevinirim
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Mehmet abi futabanın ürettiğii alıgn t6 2.4 ghz kumandası
Bir de dikkatimi çeken birşey oldu abi kumandadan thr-cut tuşuna basılı tutunca heli çalışmaya başlıyor
O zaman manualdeki ayarlari duzgun girdin ise calismasi lazim Bu kumanda ve Heli uzerindeki bu FBL uniteyi kullanan ve bilen pek yok ne yazik ki :-\ Bu yuzden surada hata var demek cok zor. Istersen bir de nette ayar videolarina bak, onlar yardimci olabilir sana.
Throttle kanalını reverse etmek belki çözüm olabilir ama emin değilim... Futaba tabanlı olunca akla ilk gelen şeylerden. Kumandada nasıl yapılıyor dersen, bilmiyorum
Veya o throttle cut / hold switchinin açık kapalı pozisyonlarına bi bakmak lazım.