Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Halim bey eğer 3 servo alacak olursanız 416m almayın. Savöx MG-255 alın. Fiyatı da daha makul hem 10 numara servo. Üstelik thk da stok denk getirebilirseniz yurtdışı fiyatından ucuza bile bulabilirsiniz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Anladım Emre abi üçü de aynı olacak o zaman Servonun içerisindeki küçük motor sürekli dönüyor mecburen üçü de değişecek o zaman . Şafak abi Emre abi de söylemiş tek servo arızalı benim ama üçü de değişmesi gerekiyorsa dediğin servolra nerden bakabilirim ?? Böyle bozarak daha güzel öğreniliyormuş onu da keşfettim
Halim , MG90s de metal dişlidir Savöx hem yurtiçinden hemen temin edilebilir , hem de oldukça kaliteli bir servodur...Eğer yurtdışı alışveriş imkanın varsa ,MG90s'i HK'dan alabilirsin , ama Savöx ile kıyaslamak yanlış olur.Ben ekonomik olması hesabıyla , mg90s'leri yine tavsiye ederim , lakin şu an için paypal çalışmadığı için de yurtdışı alışveriş yapamıyorum .Bu sebeple yurtiçinden Savöx almanı şiddetle tavsiye ediyorum...
Hakan abi tavsiyelerini yerine getireceğim teşekkürler bir de abi savöx 0255 stokta yok şu anda fakat https://thkmodelucak.com/store/product/1204-sh-0257-savox mevcut bunu alabilir miyim ?? ds416m dijital servonun yerine tam olarak uyar mı acaba
Stokları bitmiş mi .... :-\ .....Sen bilirsin Halim , bu servonun sadece torku biraz daha düşük....Mg90s ile değerler nerdeyse aynı..ama arada bariz bir kalite farkı mutlaka vardır.
Bekleyeceğim bir süre Hakan abi dediğin kadar fark mevcut stoklara gelene kadar fakat ds416m servo denk gelirse tek satılan forumda olur harici olur o şekilde toplamayı da tercih edebilirim sanırım
Şafak abi saatte bir sayfa yeniliyorum kesin ben farkedene kadar biter onlar stoğa girip alana kadar acaba savöx sh-257 var bir takım alsam pişman eder mi beni heli orda hareketsiz durdukça dertleniyorum
Şafak abi saatte bir sayfa yeniliyorum kesin ben farkedene kadar biter onlar stoğa girip alana kadar acaba savöx sh-257 var bir takım alsam pişman eder mi beni heli orda hareketsiz durdukça dertleniyorum
Ben yanlış bilmiyorsam 257, 255 ten sonra çıkan seri boyutlar ve servo aynı ama neleri değişik araştırmak lazim anlayacağınız rahatlıkla 257 kullanabilirsin.