Align 3gx Sallanma problemi..

Doğukan Ocak' Alıntı:
Titremenin gitmesi güzel haber Türker abi ancak yazılım üzerinden gaini düşüremiyorum 2 saat oldu araştırıyorum yok bulamadım nasıl olacağı.
Default yaptım tekrar 5.0 yükledim yine olmuyor , kafayı yedirir bu 3GX :laugh:

Ayrıca bu foto da bugünden , titremeyi azaltınca gaza geldim herhalde :halay:
[attachimg=1]
Bir çözüm bulursan bizimle de paylaşırsan seviniriz Doğukan. ;)

En kötü ihtimalle böyle devam bu durumda, görüntü gayet güzel. :RCKolik:

Hadi gözün aydın Doğukan :thumbup: Problemin çözümlendiğine sevindim ;)

Bu arada yeni yetenekli bir pilot daha geliyor galiba, maşallah yere epey bir yaklaşmışsın :bravo: :halay:

Tabiki Türker abi çözümü bulduğumda derhal paylaşacağım %p

Mehmet abi teşekkürler bende problemin çözüldüğüne sevindim :yuppi:
Dün ve bugün benim için çok verimli geçti , 8. kez gerçek bir model helikopterle uçuşumdu. Dün ve bugün toplam 10 pil harcadım gayet verimli geçti. Ailem de beni izlemeye geldi ve böyle uçtuğuma onlar da inanamadı :lollol: Kararlı ve azimli bir şekilde çalışmaya devam ediyorum. Sahadan geldim ve evde tekrar simülasyon çalışıyorum :laugh:
İyi dilekleriniz için çok çok teşekkürler , sizlerin sayesinde oluyor bunların hepsi :RCKolik:

Doğukan Ocak' Alıntı:
Tabiki Türker abi çözümü bulduğumda derhal paylaşacağım %p

Mehmet abi teşekkürler bende problemin çözüldüğüne sevindim :yuppi:
Dün ve bugün benim için çok verimli geçti , 8. kez gerçek bir model helikopterle uçuşumdu. Dün ve bugün toplam 10 pil harcadım gayet verimli geçti. Ailem de beni izlemeye geldi ve böyle uçtuğuma onlar da inanamadı :lollol: Kararlı ve azimli bir şekilde çalışmaya devam ediyorum. Sahadan geldim ve evde tekrar simülasyon çalışıyorum :laugh:
İyi dilekleriniz için çok çok teşekkürler , sizlerin sayesinde oluyor bunların hepsi :RCKolik:
8. kez uçuşta bu fotoğrafı paylaşmak :thumbup: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Kağan Kazancı' Alıntı:
8. kez uçuşta bu fotoğrafı paylaşmak :thumbup: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
Güzel yorumunuz için çok teşekkür edeirm :saygilar:
Görgüsüzlük gibi olmasın ama :embarras: Bide şöyle göstereyim :laugh:

Doğukan Ocak' Alıntı:
...8. kez gerçek bir model helikopterle uçuşumdu. Dün ve bugün toplam 10 pil harcadım gayet verimli geçti. Ailem de beni izlemeye geldi ve böyle uçtuğuma onlar da inanamadı :lollol: Kararlı ve azimli bir şekilde çalışmaya devam ediyorum. Sahadan geldim ve evde tekrar simülasyon çalışıyorum :laugh:
8 uçuşta demek. :eek: Bravo Doğukan, yetenekli olmayı gerektiren sıradışı bir durum bu. :bravo:

Böyle istikrarlı çalışmaya devam edersen önün açık bence, nice videolarını izleyeceğiz demektir. :RCKolik:

Türker Akgün' Alıntı:
8 uçuşta demek. :eek: Bravo Doğukan, yetenekli olmayı gerektiren sıradışı bir durum bu. :bravo:

Böyle istikrarlı çalışmaya devam edersen önün açık bence, nice videolarını izleyeceğiz demektir. :RCKolik:

Aynen öyle Türker abi 8. uçuşum oldu bugün itibariyle :laugh: :yuppi:
Bu siteye üye olduğumda modelim yoktu henüz. Herşey o zamandan bu zamana kadar :laugh:
İnşallah Türker abi slzlerle de uçmak isterim :saygilar:

Doğukan Ocak' Alıntı:
...İnşallah Türker abi slzlerle de uçmak isterim :saygilar:
Bizde isteriz Doğukan, bakarsın sen bu taraflara gelirsin, bakarsın bir büyük buluşmada karşılaşırız ya da biz birgün oraya geliriz nasip kısmet. :)

Şafak bahsetimiştir belki Oğulcan'la beraber Yozgat'ta karşılaşmıştık onlarla. :laugh:

Durun durun durun , sadece 8 uçuşta invert hover.... :eek:....Galiba yeni bir Tareq emsali arkadaş bulduk , Doğukan , önün müthiş açık , bu bir hakikaten yetenek meselesidir , kimisi 100 uçuşta kimisi bilemedin en kısa 20 uçuşta yapar bu işi , sen hemen yapmışsın , mutlaka çalışmalara devam et , sen de gerçekten bir cevher olduğuna inandım şimdi.... :RCKolik:

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Durun durun durun , sadece 8 uçuşta invert hover.... :eek:....Galiba yeni bir Tareq emsali arkadaş bulduk , Doğukan , önün müthiş açık , bu bir hakikaten yetenek meselesidir , kimisi 100 uçuşta kimisi bilemedin en kısa 20 uçuşta yapar bu işi , sen hemen yapmışsın , mutlaka çalışmalara devam et , sen de gerçekten bir cevher olduğuna inandım şimdi.... :RCKolik:

Hakan abi selam ,
Abi ne olur maşallah deyin utandım vallaha bu akşam nazara gelmessem iyi korkmaya başladım :laugh:
Hakan abi güzel yorumların için çok çok teşekkür ederim sağolun , sizi pişman etmiyeceğim inşallah :saygilar:

Türker Akgün' Alıntı:
Bizde isteriz Doğukan, bakarsın sen bu taraflara gelirsin, bakarsın bir büyük buluşmada karşılaşırız ya da biz birgün oraya geliriz nasip kısmet. :)

Şafak bahsetimiştir belki Oğulcan'la beraber Yozgat'ta karşılaşmıştık onlarla. :laugh:

Eğer tekrar büyük bir buluşma organizasyon olursa Şafakla birlikte kesin oradayız :thumbup:
Belki bakarsın yarışmaya katılırım bende Türker abi ne dersin :laugh:

Ynt: Align 3gx Sallanma problemi..

Doğukan Ocak' Alıntı:
Güzel yorumunuz için çok teşekkür edeirm :saygilar:
Görgüsüzlük gibi olmasın ama :embarras: Bide şöyle göstereyim :laugh:

Maşallah nazar değmesin kardeşim. Uçuşun gayet istikrarlı.

Heralde çekimi yapan hiççç sevmediğin hatta nefret ettigin biriydi.çekimi yan taraftan yapmış. Kendi adıma TÜM ÇEKİMLERİN PİLOTUN TAM ARKASINDAN YAPILMASI taraftarıyım.

Çünkü helikopterin nereye gideceğini sadece pilot bilir. Hatta bazen o bile kestiremez :-\

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Amin çok teşekkür ederim :laugh:
Bu güvenlik konusunu diğer konuda Mehmet abi ile konuştuk , video başlamadan uyardim arkamda dur diye , modeli ve beni ayni kareye almak icin biraz ilerlemiş. Hatta video da kızıyorum arkama geç diye , orasıni kesmişim sanırım. Ben olayın farkındayım ancak bu konuda bilgisi olmayanlari defalarca uyarsan da sonuç böyle oluyor.
Not : Videoya çeken kişi aslında çok sevdiğim bir kişi :laugh: Ama kendisini sizin adınıza da uyardım.
Tekrar teşekkürler :)

Ynt: Align 3gx Sallanma problemi..

Dogukan cok basarili cok hizli cok guvendigim arkadasim .turker abi kisa zamanda yapti bunlari ki coguda krimla gecri 3 kere falan 7 8 ucusta boyle uctu helalolsun. ama herseyin basi sim. ben 3 ay sim calisip gunde 4 5 saat 2. Ucusumda invert yapmistim yani 3. Pil 2 set olarak ucuyordum .ama similasyon calismayan birisi kesinlikle heliyi havaya bile kaldiramiyor isterse 30 tane 6ch alsin . Ordu ekibi normal ucuslarda pilotun tam arkasindan cekim yapar bide 700 calisirken bana sarilarak yapar onuda katalim. guvenlik sart abim kimse istemez sevdinin ve sevmedigi can dusmaninin bile basina bisey gelsin . Turker abi mehmet abi ve buradaki arkadaslar cok degerliidir ve benim bu hobby e baglanma sebebimdir isallah bidahaki bulusmada hepbirlikte olacagiz .

Teşekkür ederim kardeşim sen de benim için öylesin.
Şafağında dediği gibi , ki çoğumuzun da ortak noktası olarak bu işin başı simulasyon. Kesinlikle herkesin modelden önce simülasyon eğitimini alması şart.