Aksiyon Fpv İçin Mini Hexa - Grasshopper 300FPV Hexa
Sizede en kisa zamanda bir denemenizi tavsiye ederim. Birdaha elinizden zor birakirsiniz
Bu modelde gimbali tutturabilirsem oyle olmayacak insallah. O zaman size daha cekici gelebilir.
Tesekkur ederim Hakan abi. Henuz hoca olacak durumda degilim. Kendi capimda birseyler yapmaya calisiyorum iste. Allahtan sizler gibi degerli abilerim ve kardeslerim varda beni yureklendiriyorsunuz. Bu hobi aslinda arkadaslarla yapildiginda daha zevkli oluyor. Bulusma resim ve videolarina baktigimda hele birde kalabalik topluluk gordugumde cok kiskaniyorum Gel gelelimki bulundugum sehirde bu hobiyle ugrasan insan sayisi cok az. Hatta benim ugrastigim sekliyle hic yok. Bunun eksikligini cok yasiyorum.Hakan Ülgenalp' Alıntı:Çok güzel bir hazırlık İrfan hocam , eline emeklerine sağlık , ilgi ile takip edeceğim , şu quad sınıfına oldum olası ısınamadım gitti ama Siz ve Nesimi Bey gibi hakikaten gönül vermiş güzel kardeşlerimiz sayesinde de , hakikaten güzel bilgi sahibi oluyoruz.Konunun devamını sabırsızlıkla bekliyoruz ...
Sizede en kisa zamanda bir denemenizi tavsiye ederim. Birdaha elinizden zor birakirsiniz
Abi ilk videolarimda surekli yeri gormekten sikayetciydiniz yaMehmet Kucuksari' Alıntı:Bilgilendirme icin tesekkurler Irfan. Simdilik ben secimimi Quadrodan yana kullaniyorum ama konunun siki takipcisiyim. Kim bilir belki detayli paylasim sonrasi Hexa kayabilirim
Bu modelde gimbali tutturabilirsem oyle olmayacak insallah. O zaman size daha cekici gelebilir.