Mehmet Kucuksari
Administrator
AH-1W Super Cobra Türk Kara Kuvvetleri
Silikon gres uygulaması olabileceği gibi şu son dönemde çıkan DRYFLUID ürün 1 tık daha iyi. Gerçi etrafı azıcık beyaz yapıyor ama şahsen dişli sesini azalttını düşünüyorum
Diğer taraftan bizzat ALIGN tarafından hazırlanan şu video da mutlaka ilgilini çekecektir diye düşünüyorum Evren Hocam
Madem konumuz heli o zaman şu konuya da bakalım istersen
Ben yıllarca Align kullanırken, dişlileri hiç sağlamadım mesela. O zaman konuyu pek bilmediğim için. Ama yine de bir şey olmadı dişlilereÖzgür Evren Varol' Alıntı:Unutmadan şunu da sorayım, manuelde dişliler için herhangi bir yağ uygulaması gösterilmiyor? Meretin her tarafı da dişli dolu bu kadar dişliyi yağsız çalıştırmak da açıkçası hiç aklıma yatmıyor. Standart silikon gres uygulaması yapma niyetindeyim amma yine de bir sorayım dedim önce. Malum ben bu işlerden uzak olalı tıp çok ilerlemiş, acaba bu dişliler de yağsız çalışan bir teknolojiyle falan mı üretildiler?
Silikon gres uygulaması olabileceği gibi şu son dönemde çıkan DRYFLUID ürün 1 tık daha iyi. Gerçi etrafı azıcık beyaz yapıyor ama şahsen dişli sesini azalttını düşünüyorum
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Diğer taraftan bizzat ALIGN tarafından hazırlanan şu video da mutlaka ilgilini çekecektir diye düşünüyorum Evren Hocam
Madem konumuz heli o zaman şu konuya da bakalım istersen