Emin Bey gözünüz aydın, mekanikler gayet güzel uçmuş. Gövde ile birlikte de kırımsız keyifli uçuşlar dilerim.
Bu denemenizin sonucu benim için de çok rahatlatıcı oldu zira benim kafamda olan konfigürasyona çok yakın bir sistemi kullandınız ve gayet güzel bir şekilde uçabildiğini de ilk elden göstermiş oldunuz. Ben de (neredeyse) tamamen aynı mekaniklerleö daha uzun paller ve 900-1000 kv lik bir motorla 1700-1800 RPM civarında kafa hızıyla uçmayı planlıyordum, artık daha içim rahat bir şekilde devam edebilirim sayenizde, teşekkür ederim
Buarada boyama ve detaylandırma aşamanızda iş yoğunluğum nedeniyle pek ortalarda yoktum ve çok sonradan yaptıklarınızı görebildim, ayrıca maaşallah diyelim, benim açımdan inanılmaz bir hızla yapmışsınız tüm o çalışmaları
iş yoğunluğum olmasa bile o hızda takip edemezdim sanırım.
Belki o dönemde kaçırmış olabilirim ama affınıza sığınarak soracağım zira birhayli merak uyandırdı bende. Model üzerinde bunca emek harcayıp gayet güzel bir model ortaya çıkartırken, boyamada ve "decaller"de bizim Türk Kara Kuvvetlerinin renklerini ve işaretlerini kullanmak yerine uyguladığınız renk şemasını ve decalleri tercih etmenizin özel bir sebebi var mıydı?