Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir ara biraz hatırlayıp, şu log dosyasına bir göz atayım. Belki bu konuda @İlker Sönmez kardeşim de bir yorum yapabilir.
Hatırladığım kadarıyla CASTLE ICE serisinde bu tür yanma olayları zamanında çok oluyordu. CASTLE EDGE bu sorun çözüldü.
Hatta eğer yanlışım yoksa Castle firmasına ICE serisini gönderip, çok uygun bir farkla EDGE serisine güncelleme yapılabiliyuordu, diye aklımda bir şeyler kalmış
Yanmış ESC yi gönderince Castle yeni ESC gönderiyor . Tabi önce kayıt falan yapılıyordu . Ama çok zaman geçti ben de tam hatırlamıyorum. Bizde iki üç ESC yandı , yananların hepsi de EDGE idi. O yüzden artık castle esc kullanmıyoruz.
csv dosyasını paylaşmışsın Ali ama evde değilim, olsam da zaten castle programı kurulu değil bilgisayarda... Excel ile açıp baktığımda temperature sütununda sayılar görüyorum fakat fahrenheit mıdır celcius mu yazmıyor. Programı ile açsak muhtemelen birim yazacak ve grafiğe de döşeyecek rakamları...
Sadece gördüğüm 70 lerden 150-160 lara kadar rakamlar. Eğer celcius ise bence az değil fakat fahrenheittır diye tahmin ediyorum.
csv dosyasını paylaşmışsın Ali ama evde değilim, olsam da zaten castle programı kurulu değil bilgisayarda... Excel ile açıp baktığımda temperature sütununda sayılar görüyorum fakat fahrenheit mıdır celcius mu yazmıyor. Programı ile açsak muhtemelen birim yazacak ve grafiğe de döşeyecek rakamları...
Sadece gördüğüm 70 lerden 150-160 lara kadar rakamlar. Eğer celcius ise bence az değil fakat fahrenheittır diye tahmin ediyorum.