Serkan Demirkesen Tecrübeli Uye Katılım 21 Kas 2019 Mesajlar 770 Tepkime puanı 1,791 Yaş 47 Konum Bursa İlgi Alanı Heli 18 Ocak 2021 #151 Ali Yalçın' Alıntı: Geleneksel kar temalı uçuşumuzu da yaptık ? Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Genişletmek için tıkla ... Güzel olmuş ? Yunuseli mi burası acaba? Tepkiler: Ali Yalçın
Ali Yalçın' Alıntı: Geleneksel kar temalı uçuşumuzu da yaptık ? Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Genişletmek için tıkla ... Güzel olmuş ? Yunuseli mi burası acaba?
Ali Yalçın Kıdemli Uye Katılım 5 May 2013 Mesajlar 2,624 Tepkime puanı 4,250 Yaş 35 Konum Bursa İlgi Alanı Heli 18 Ocak 2021 #152 Serkan Demirkesen' Alıntı: Güzel olmuş ? Yunuseli mi burası acaba? Genişletmek için tıkla ... Evet yunuseli
Serkan Demirkesen' Alıntı: Güzel olmuş ? Yunuseli mi burası acaba? Genişletmek için tıkla ... Evet yunuseli
Serkan Demirkesen Tecrübeli Uye Katılım 21 Kas 2019 Mesajlar 770 Tepkime puanı 1,791 Yaş 47 Konum Bursa İlgi Alanı Heli 18 Ocak 2021 #153 Ali Yalçın' Alıntı: Evet yunuseli Genişletmek için tıkla ... Karlar üstünde güzel uçuş olmuş?? özellikle zeminden karlarin toz olarak havalanması çok keyifli ? Tepkiler: Selahattin GÜVENÇ ve Türker Akgün
Ali Yalçın' Alıntı: Evet yunuseli Genişletmek için tıkla ... Karlar üstünde güzel uçuş olmuş?? özellikle zeminden karlarin toz olarak havalanması çok keyifli ?
Mesut Arslan Çalışkan Uye Katılım 6 Haz 2014 Mesajlar 289 Tepkime puanı 898 Yaş 44 Konum Eskişehir İlgi Alanı Hepsi 18 Ocak 2021 #154 Çok güzel ortam ve görüntü olmuş, uçuşa diyecek yok zaten. Devamını bekleriz
Ali Yalçın Kıdemli Uye Katılım 5 May 2013 Mesajlar 2,624 Tepkime puanı 4,250 Yaş 35 Konum Bursa İlgi Alanı Heli 18 Ocak 2021 #155 Serkan Demirkesen' Alıntı: Karlar üstünde güzel uçuş olmuş?? özellikle zeminden karlarin toz olarak havalanması çok keyifli ? Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler katılıyorum, özellikle o kar tozu için, uçuşu toz kaldıracak şekilde yaptım ? Tepkiler: Selahattin GÜVENÇ ve Türker Akgün
Serkan Demirkesen' Alıntı: Karlar üstünde güzel uçuş olmuş?? özellikle zeminden karlarin toz olarak havalanması çok keyifli ? Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler katılıyorum, özellikle o kar tozu için, uçuşu toz kaldıracak şekilde yaptım ?
Ömer Erkan RcFanatik Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 3,579 Tepkime puanı 6,176 Yaş 66 Konum Başiskele - Kocaeli İlgi Alanı Uçak 18 Ocak 2021 #156 @Ali Yalçın hangi ara gittin uçuşa? Ben de Bursadaydım hafta sonu ama, malum, evden çıkamadım. Tepkiler: Ali Yalçın
Ali Yalçın Kıdemli Uye Katılım 5 May 2013 Mesajlar 2,624 Tepkime puanı 4,250 Yaş 35 Konum Bursa İlgi Alanı Heli 18 Ocak 2021 #157 Mesut Arslan' Alıntı: Çok güzel ortam ve görüntü olmuş, uçuşa diyecek yok zaten. Devamını bekleriz Genişletmek için tıkla ... Teşşekür ederim abi Ömer Erkan' Alıntı: @Ali Yalçın hangi ara gittin uçuşa? Ben de Bursadaydım hafta sonu ama, malum, evden çıkamadım. Genişletmek için tıkla ... Abi tam da videoyu yüklediğim zaman alandaydım, bilsem çağırırdım seni, eminim karlı pistten uçak kaldırmak, indirmekte keyifli olurdu. ? Tepkiler: Mehmet Kucuksari, Mesut Arslan, Taha KOÇAK ve 1 kişi daha
Mesut Arslan' Alıntı: Çok güzel ortam ve görüntü olmuş, uçuşa diyecek yok zaten. Devamını bekleriz Genişletmek için tıkla ... Teşşekür ederim abi Ömer Erkan' Alıntı: @Ali Yalçın hangi ara gittin uçuşa? Ben de Bursadaydım hafta sonu ama, malum, evden çıkamadım. Genişletmek için tıkla ... Abi tam da videoyu yüklediğim zaman alandaydım, bilsem çağırırdım seni, eminim karlı pistten uçak kaldırmak, indirmekte keyifli olurdu. ?
Taha KOÇAK Tecrübeli Uye Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 1,134 Tepkime puanı 1,465 Yaş 19 Konum İstanbul Web sitesi tahakocak.com.tr İlgi Alanı Heli 19 Ocak 2021 #158 Ali Yalçın' Alıntı: Geleneksel kar temalı uçuşumuzu da yaptık ? Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Genişletmek için tıkla ... Abi senin videoyu izledikten sonra dayanamıp bir pilde ben uçup geldim eve. Tepkiler: Selahattin GÜVENÇ, Ali Yalçın, Mehmet Kucuksari ve 1 kişi daha
Ali Yalçın' Alıntı: Geleneksel kar temalı uçuşumuzu da yaptık ? Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Genişletmek için tıkla ... Abi senin videoyu izledikten sonra dayanamıp bir pilde ben uçup geldim eve.
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,796 Tepkime puanı 43,714 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 19 Ocak 2021 #159 Ali Yalçın' Alıntı: Geleneksel kar temalı uçuşumuzu da yaptık ? Genişletmek için tıkla ... Kar üzerindeki uçuşları izlemek ayrı bir keyif Sticklerine sağlık @Ali Yalçın kardeşim Tepkiler: Selahattin GÜVENÇ
Ali Yalçın' Alıntı: Geleneksel kar temalı uçuşumuzu da yaptık ? Genişletmek için tıkla ... Kar üzerindeki uçuşları izlemek ayrı bir keyif Sticklerine sağlık @Ali Yalçın kardeşim
Ali Yalçın Kıdemli Uye Katılım 5 May 2013 Mesajlar 2,624 Tepkime puanı 4,250 Yaş 35 Konum Bursa İlgi Alanı Heli 19 Ocak 2021 #160 Mehmet Kucuksari' Alıntı: Kar üzerindeki uçuşları izlemek ayrı bir keyif Sticklerine sağlık @Ali Yalçın kardeşim Genişletmek için tıkla ... Sağol abi Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Mehmet Kucuksari' Alıntı: Kar üzerindeki uçuşları izlemek ayrı bir keyif Sticklerine sağlık @Ali Yalçın kardeşim Genişletmek için tıkla ... Sağol abi
Ali Yalçın Kıdemli Uye Katılım 5 May 2013 Mesajlar 2,624 Tepkime puanı 4,250 Yaş 35 Konum Bursa İlgi Alanı Heli 24 Mar 2021 #161 Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bir gönül sayfası daha kapandı ? Yeni sahibine hayırlı olsun Tepkiler: Mehmet Kucuksari, Hakan Ülgenalp, Mustafa Hacılar ve 4 diğerleri
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bir gönül sayfası daha kapandı ? Yeni sahibine hayırlı olsun
Kağan Kazancı Tecrübeli Uye Katılım 23 Eki 2014 Mesajlar 1,196 Tepkime puanı 1,784 Konum Manisa İlgi Alanı Heli 24 Mar 2021 #162 Ali Yalçın' Alıntı: Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bir gönül sayfası daha kapandı ? Yeni sahibine hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Sende bir sayfa kapanır, yenisi açılır Ali kardeşim Tepkiler: araslı, Mehmet Kucuksari, Hakan Ülgenalp ve 2 diğerleri
Ali Yalçın' Alıntı: Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bir gönül sayfası daha kapandı ? Yeni sahibine hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Sende bir sayfa kapanır, yenisi açılır Ali kardeşim
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,796 Tepkime puanı 43,714 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 24 Mar 2021 #163 Kağan Kazancı' Alıntı: Sende bir sayfa kapanır, yenisi açılır Ali kardeşim Genişletmek için tıkla ... İnşallah öyledir Yeni sayfayı merakla bekliyoruz @Ali Yalçın kardeşim Tepkiler: Ali Yalçın
Kağan Kazancı' Alıntı: Sende bir sayfa kapanır, yenisi açılır Ali kardeşim Genişletmek için tıkla ... İnşallah öyledir Yeni sayfayı merakla bekliyoruz @Ali Yalçın kardeşim
araslı Yeni Uye Katılım 29 Kas 2014 Mesajlar 20 Tepkime puanı 65 Yaş 48 İlgi Alanı Multikopter 24 Mar 2021 #164 Kağan Kazancı' Alıntı: Sende bir sayfa kapanır, yenisi açılır Ali kardeşim Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle ? Tepkiler: Mehmet Kucuksari ve Ali Yalçın
Kağan Kazancı' Alıntı: Sende bir sayfa kapanır, yenisi açılır Ali kardeşim Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle ?
B Berk Eksin Tecrübeli Uye Katılım 19 Tem 2020 Mesajlar 952 Tepkime puanı 705 Konum İzmir İlgi Alanı Uçak 24 Mar 2021 #165 Ali Yalçın' Alıntı: Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bir gönül sayfası daha kapandı ? Yeni sahibine hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Hocam modeli sattınız mi ne oldu ben olayı tam anlayamadım.
Ali Yalçın' Alıntı: Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bir gönül sayfası daha kapandı ? Yeni sahibine hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Hocam modeli sattınız mi ne oldu ben olayı tam anlayamadım.