Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Corona'dan kaçmanın en iyi yolu bizim hobi galiba, bomboş arazi, in, cin yok, sadece ben, eşim ve tsa var ? ayar uçuşları normal uçuşları zaten biliyorsunuz, eve dönerken son kez Bi oto yapayım dedim?
İyi seyirler ?
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Merhabalar uzun bir aradan sonra sahaya gittim, sabah erkenden oğlumu da aldım yanıma.
Bayağı paslanmışım açıkçası, neyse 3 pil sorununsuz uçtuk döndük eve
Herkese merhaba, uzun bir aradan sonra konuyu güncelleme gereği duydum, modelle ilgili hiç birşey yapmadım, castle 160 ve align 750mx (dominatör değil), Motor ile gayet mutlu mesut uçuyoruz (Allah bozmasın ?)
Neyse bugün hava kararmadan hrb pilleri doldurup sahaya gittim 2. Uçuşu eşim videoya aldı herkese iyi seyirler.
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Herkese merhaba, uzun bir aradan sonra konuyu güncelleme gereği duydum, modelle ilgili hiç birşey yapmadım, castle 160 ve align 750mx (dominatör değil), Motor ile gayet mutlu mesut uçuyoruz (Allah bozmasın)
Neyse bugün hava kararmadan hrb pilleri doldurup sahaya gittim 2. Uçuşu eşim videoya aldı herkese iyi seyirler.