Evet arkadaşlar , sonunda kuyruk da bitti , ancak nasıl performans verir , fırlayıp gider mi , denemeden birşey demek zor , Cascade tip rotorda tek sıkıntı uzun şaft , ne kadar uzun biterse bükülmeye o kadar müsait oluyor , önlem olarak rulmanları yeniledim , paller boyanıp balans ayarı da yapılacak ama , ne kadar uğraşsam da , benim elimden ve gözümden kaçacak küçük hatalar olacaktır mutlaka , göreceğiz bakalım.
Göz kararı tam + şeklinde ancak bu kadar oldu , mili öyle işlemelisiniz ki , hub'lar tam olarak birbirine 90 derece olmalı , benimki 85-95 derece olmuş olabilir
Hadi bunu hallettik , paller de birbirine tam paralel olmak zorunda , ettim bişeyler ama , zorlanmadım dersem , yalan olur , ne yaparsan yap o kolları eşit tutmak zor oluyor arkadaş , çin işkencesi
İnternette bulunan 5-10 tane cascade kuyruk görsellerine bir tane de ben ekledim , yapmak isteyenlere referans olur , bir tane püf noktası var , meraklı olan zaten orayı görecektir , o yüzden o püf noktasını söylemiyorum ,çünkü kabak gibi görünüyor
Devam edecek inşallah.....
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Göz kararı tam + şeklinde ancak bu kadar oldu , mili öyle işlemelisiniz ki , hub'lar tam olarak birbirine 90 derece olmalı , benimki 85-95 derece olmuş olabilir
Hadi bunu hallettik , paller de birbirine tam paralel olmak zorunda , ettim bişeyler ama , zorlanmadım dersem , yalan olur , ne yaparsan yap o kolları eşit tutmak zor oluyor arkadaş , çin işkencesi
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
İnternette bulunan 5-10 tane cascade kuyruk görsellerine bir tane de ben ekledim , yapmak isteyenlere referans olur , bir tane püf noktası var , meraklı olan zaten orayı görecektir , o yüzden o püf noktasını söylemiyorum ,çünkü kabak gibi görünüyor
Devam edecek inşallah.....
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol