Emre Kaman
Moderator
Kullanici icin uretim yapan yerli 3d printer ureticisi var mi ki? Ama donanimi cinden alip, biraz da marlinden anlamak degil demek istedigim. Oyle ise, ben de yerli uretici sayilabilirim ?
Neden olmasın Barış hocam , bence de çok iyi olurdu, varsa bildiğiniz ve tecrübe edilmiş cihaz imal eden , linkini ya da resimlerini paylaşabilir misiniz ?Yerli pek çok kaliteli cihaz mevcutken, neden ithal ürünlere bakiyorsunuz ki? 3D Printer rocket teknolojisi degil, gayet basit bir cihaz, TR'de de gayet kaliteli yapanlar vardir eminim.
Olur değil mi Levent bey , Schwaiser 300C de güzel olabilir , bi bakalım , bu iş bayağı emek ve beceri işi , emek kısmında sıkıntım olmaz da , beceri işi nasıl olur , neler yapabilirim , doğrusu ben de merak ediyorumHakan, ölçekli helikopter gövdesi 3D yazıcıyla olur. Şöyle bir Robinson R22 örneğin.
Konu , benim printer seçimim açısından tamamlanmış gibi görünse de , senin o değerli fikirlerine her zaman ihtiyacımız var @Özgür Evren Varol hocamBen jetlagla boğuşup beynimi normal çalışır hale getirene kadar konu nihayete ermiş bile
Konuyu görür görmez çok mutlu olmuştum, zira zaman içinde yazıcına alıştıkça çok güzel işler yapacağından eminim, bence scale modelci için en önemli yatırımların en başında geliyor 3D yazıcı tabi konunun İlker beyin harika jesti ile sonuçlanması da apayrı bir mutluluk verdi bana işte ailesi farkı