2. Spirit Fbl Geldi. Goblin Speed

Ben geçen bir maiden yaptım hayatımda başka unite görmedim ama 3gx ten sonra Reno dan inmiş mercedes e binmiş gibi hissettim kuyruk tutması çok hoşuma gitti bir dirhem kipirdamiyor heli oda ilk kabaca salladigim 53 gainde sahada hiç gain ayarlamadim

Mustafa sana da yeni ünite hayırlı olsun bol keyifli uçuşlar şimdiden :halay:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Teşekürler abi videoda sorun oldu çektiğimi zannediyordum. Ama o heyecanla farkına varamisim ama en kisa zamanda bir kaç video çekerim

SM-G900F cihazımdan gönderildi

Mustafa Çoban.' Alıntı:
Teşekürler abi videoda sorun oldu çektiğimi zannediyordum. Ama o heyecanla farkına varamisim ama en kisa zamanda bir kaç video çekerim

SM-G900F cihazımdan gönderildi
çok sağol, teşekkürler. ilk yaptığın ayarlarla bile seni üzmeyen bir fbl ünitesi. bende bluetooth aparatı da var. alanda çok işe yarıyor.

ben zaten bu spirit fbl yi sadece bavarian la kıyaslıyorum. oda kurtarma faksiyonu olarak. zaten stabilite olsun, kuyruk gaini olsun on numara bir fbl sistemi.

şimdi goblin speed de kurtarma fonksiyonunu olabildiğince zorlicam. büyük ihtimal bir sıkıntı olmicak.

Herşey hazır . Yarın deneme yapıcaz bakalım video da çekicez ışallah.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

ERHAN YILMAZ' Alıntı:
Herşey hazır . Yarın deneme yapıcaz bakalım video da çekicez ışallah.
Bir sorun çıkacağını zannetmiyorum ama yine de kolay gelsin Erhan :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Next next ready to fly. :) :) :) :) :)

Akşam yaptım ayarlarını, kafadan Gain verdim.

Hava hafif biraz rüzgarlı. Olmasına rağmen helikopter on numara oldu. Sanırsın 5-10 kez uçmussun ayarlarını oturtmussun gibi.
Kuyruk mükemmel. Tutuyor. Spirit de gyro çarpanını modele göre değiştiği için. Sana daha hassas ayar yapma olanağı sağlıyor.

Kurtarma dediğim gibi. Büyük modellerde daha istikrarlı dümdüz yükseliyor. Hiç sapma olmadı. Maşallah . Hatta bugün yere 30-40 cm kala model yere 70 derece açı ile çarpmak üzere iken modelin hayatını kurtardı.

Yani arkadaşlar puanım 10 üzerinden 8

Bu puanı verirken. Skookum, 3gx,ikon(brain vb) ve 3sx ünitelerini kullanmış bir olarak puanlama yapıyorum.

Videolar akşama.

2 puan sanırım soket sayısı, y-kablo vs yüzünden... Performansla ilgili olumsuz bi yorum okumadım. Kuyruk tutma olsun, rescue performansı olsun... Ha bir de tek Gain olayı vardı.

Bavarian da ne bluetooth ne governor... Kusursuz ünite yok :)

Bu paraya tek kelime ile nimet :laugh:

Rasim Öztürk' Alıntı:
2 puan sanırım soket sayısı, y-kablo vs yüzünden... Performansla ilgili olumsuz bi yorum okumadım. Kuyruk tutma olsun, rescue performansı olsun... Ha bir de tek Gain olayı vardı.

Bavarian da ne bluetooth ne governor... Kusursuz ünite yok :)

Bu paraya tek kelime ile nimet :laugh:
Kesinlikle olumsuz yönleri bu. Başka bir sıkıntı yok. Ha bunlar bir çok kişi tarafından sorun bile sayılmaz o ayrı.

Ama kuyruk mükemmel tutuyor. Yalan yok.

Ben Satellite ile sorun yaşamıştım. O nedenle alıcı ile kullanıyorum. Dolayısıyla 5. Kanalı gyro için değil bank değiştirme için kullanıyorum. O nedenle kırımdan sonra hala kuyruk ayarını tam oturtamadım. Sürekli indir bilgisayara bağla sıkıntı ama olsun. Bi kere ayar tutturayım bi daha da ellemem.
şu ana kadar forumda sanırım performansını beğenmeyen olmadı.
Bu harika modelin videolarını sabırsızlıkla bekliyorum.

çok sağolun teşekkürler.

1. uçuş
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

2. uçuş
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Mis mis :D masallah

Eline sağlık. keyifle izledim. İkinci uçuşta kalkış kısmında modele bişey olacak diye içim gitti. Neden öyle oldu merak ettim?

Erhan eline sağlık, konuyu keyifle takip ettik forumca ve sonuçlar bizi çok sevindirdi. :halay: :halay: :yuppi:

Bu sınıfta bir modelde üniteyi görmek ve başarılı bir sonuç almak çok önemliydi bence. :RCKolik: